Acest concurs a expirat în data de 2016-11-30. Vezi concursurile active aici.
Cat de spornica este colectia Spornic în Retete?

Concursul “Spornic în Rețete” se va desfăşura pe întreg teritoriul României, prin intermediul paginii oficiale de Facebook Spornic, in perioada 22.11.2016, ora 16:00 - 29.11.2016, ora 23:59.

Pentru înscrierea valabilă în vederea participării la concurs, este necesară îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiţii:

  • a) Participantul trebuie să aibă drept de participare;
  • b) Înscrierea se va face exclusiv în perioada Concursului;
  • c) Participantul trebuie să îşi creeze cont sau să se logheze pe facebook.com (în cazul în care are deja cont de utilizator);
  • d) Participanţii trebuie să acceseze pagina oficială de Facebook Spornic și să publice un comentariu la postarea zilnică de concurs care să răspundă temei sau întrebării formulate în postare. Postările de concurs vor fi semnalate cu mesajul “CONCURS Spornic în Rețete”.

În cazul în care un participant înscrie mai multe comentarii la aceeași postare, va intra în tragerea la sorți un singur comentariu. Un participant poate câștiga mai multe premii dacă înscrie comentarii la mai multe postări de concurs. Același participant poate câștiga un premiu zilnic și premiul final al Campaniei.

În cadrul acestui concurs, vor fi oferite, prin tragere la sorți, următoarele premii:

  • 8 baxuri ulei Spornic,  premiu zilnic
  • 1 set de 5 cuțite de bucătărie cu tocător și suport marca Stellar James Martin, premiu final.

Câştigătorii premiilor oferite în cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau în alte bunuri a premiilor şi nici nu pot schimba caracteristicile premiilor câştigate.

Organizatorul va acorda premiile în urma tragerilor la sorți la sfârșitul perioadei campaniei. Pentru fiecare postare de concurs se efectuează o tragere la sorți la care participă toate comentariile valide înscrise la postarea respectivă în perioada campaniei. Pentru premiul final se efectuează o tragere la sorți la care participă toate comentariile valide înscrise în perioada Campaniei.

 Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina oficială de Facebook Spornic în data de 30 noiembrie 2016.