Acest concurs a expirat în data de 2016-11-19. Vezi concursurile active aici.
Castiga o vacanta in doi la munte!

Castiga un sejur romantic la Hotel Bulevard din Predeal, un sejur in care sa petreci clipe frumoase alaturi de persoana care iti este pereche. Va oferim sansa de a-i face un cadou frumos. Hotel Bulevard este situat in statiunea Predeal la 300 m de gara si 900 m de partiile de schi, la soseaua principala si este cunoscut pentru eleganta sa de 85 de ani. Complet renovat, cu SPA si jacuzzi in oferta, este si astazi o prezenta impunatoare si boema, in care confortul si starea de bine sunt lucruri obisnuite. Fiecare camera este dotata cu minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, telefon si baie cu dus cu hidromasaj, uscator de par, papuci, articole de toaleta gratuite. De asemenea hotelul are un restaurant spatios si o terasa de vara.

Premiul consta in urmatoarele lucruri:

  • 2 nopti de cazare pentru 2 persoane – valabile de Duminica pana Vineri
  • mic dejun
  • 1 cutie de bomboane in camera
  • 2 masaje de relaxare/sejur
  • 1 Cina romantica inclusa
  • Acces gratuit la cromoterapie, salina, sauna, jacuzzi.

Ce trebuie sa faci?

  1. Like si share la pagina de facebook a Hotelului Bulevard. O gasiti aici.
  2. Share la acest concurs pe pagina voastra de facebook.
  3. Lasati un comentariu aici in articol cu felul in care v-ati cunoscut iubirea.

Nu este greu si de data aceasta experientele nu pot fi preluate de la nimeni, existând trăiri proprii pentru fiecare in parte dintre voi. Chimia intre doua persoane este o minune a naturii umane si suntem curiosi care sunt circumstantele si lucrurile care v-au adus impreuna. Iata cateva dintre lucrurile de care va veti bucura la Hotel Bulevard din Predeal.

Concursul incepe astazi 03.11.2016 si dureaza pana in data de 18.11.2016 ora 24.00. Castigatorul/castigatoarea va fi ales/aleasa in baza comentariului si a indeplinirii conditiilor de participare de catre managementul Hotel Bulevard.

Participarea la concurs necesita un cont de facebook. Se va verifica in pagina dumneavoastra de facebook indeplinirea conditiilor. Lasati postarile publice.

Daca alegeti sa comentati fara facebook lasati un link de la contul dumneavoastra. Comentariile voastre vor fi verificate daca sunt originale sau preluate de undeva.

Premiul nu poate fi preschimbat in bani iar perioada sejurului se va decide impreuna cu receptia de la hotel. Participarea cu mai multe conturi de facebook duce la descalificare.

Castigatorul/castigatoarea va fi anuntat/a cel mai devreme in data de 19.11.2016 aici in site-ul calatoriaperfecta.ro
Nu putem decat sa va uram succes si asteptam cu drag, inca odata, sa ne povestiti cum ati gasit dragostea.