Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Hai la drum cu un premiu cool!

Campania "Hai la drum, cu un premiu cool" se va desfasura in perioada 01.06.2017 - 31.07.2017. La aceasta campanie participa toate sortimentele de inghetata din marcile Algida si Napoca, comercializate in cele 96 de magazine din reteaua de statii de distributie carburanti Rompetrol din Romania.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs Napoca sau Algida participant la campanie si sa trimita catre organizator in perioada de desfasurare a acesteia, numarul si data bonului fiscal ce face dovada achizitionarii produsului participant in perioada campaniei, urmat de cuvantul "Rompetrol", folosind una din urmatoarele doua modalitati de insciere prezentate la continuare:

  • prin SMS transmis la numarul 1747 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom)
  • prin inscrierea directa pe pagina web a campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina campaniei de pe www.iubesteinghetata.ro

Participantii la campanie trebuie sa pastreze bonul fiscal pe care l-au mentionat la inscrierea in campanie, fapt ce atesta achizitia de produse participante, in original, pentru validarea ulterioara a castigarii premiului.

In cadrul acestei campanii este oferit un premiu ce consta intr-un scuter electric in valoare de 5.355 lei (TVA inclus).

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti care va avea loc la sediul agentiei, in prezenta unui reprezentant al acesteia si a unui reprezentant al organizatorului, in data de 03.08.2017.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil aici.