Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Intra in aplicatia Micile Voci Mari si inscrie-ti copilul talentat pentru a castiga un rol de dublaj in animatia My Little Pony: Filmul!

Concursul "Micile Voci Mari" se va derula in perioada 1 iunie - 31 august 2017 si este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei. 

Pentru a se inscrie in concurs, parintele/tutorele legal, cu varsta peste 18 ani, al unui participant trebuie:

  • sa acceseze site-ul micilevocimari.cinema-city.ro in perioada 1 iunie - 31 august 2017;
  • sa acceseze butonul „Participa la concurs – Micile voci mari”;
  • sa bifeze cele doua casute: acord regulament si cedarea drepturilor de autor asupra inregistrar, dupa ce in prealabil se citesc „termenii si conditiile aplicatiei „Micile Voci Mari”
  • sa inregistreze vocea copilului conform indicatiilor primite pe site si acordul optional, pentru utilizarea datelor personale in scopuri de marketing;
  • sa selecteze filmul pentru care doreste sa dubleze vocea;
  • sa apese butonul „Inregistreaza dublaj” si sa inregistreze vocea copilului participant;
  • sa apese butonul „Trimite dublajul” pentru incarcarea inregistrarii pe site; sau sa apese inregistrareaza din nou, in cazul in care inregistrarea anterioara nuo considerati buna;
  • sa completeze formularul Concursului cu urmatoarele date (nume parintelui/tutorelui legal, telefon, adresa de e-mail, numele copilului, nume utilizator copil, varsta copilului);

In cadrul acestui concurs premiile oferite sunt:

  • Marile premii: 2 premii constand in oportunitatea de a dubla personaje in productia My Little Pony: Filmul.
  • Premiile de inregistrare in aplicatie: 1.500 premii instant la inscrierea in aplicatie constand in figurine ponei oferite de Hasbro in valoare total de 38.178 lei. Premiile se ofera primilor 1500 de inscrisi care indeplinesc Termenii si Conditiile aplicatiei, a caror inregistrare in concurs este mai intai validata. Premiile vor putea fi ridicate din cinematograful selectat in aplicatie, incepand cu 10 septembrie, dupa incheierea campaniei. In plus, partenerul va mai oferi inca 38 de premii in valoare totala de 2.360 lei.
  • Premiu prin tragere la sorti, in baza inscrierii in aplicatie: 1 excursie Green Villlage Resort 4* Sfantu Gheorghe, Tulcea oferita de Tui Travel Center in valoare de 4.500 lei. Toti particiipantii in aplicatie vor fi inscrisi automat la tragerea la sorti organizata prin random.org.

Dupa terminarea perioadei de inscriere in concurs, Organizatorul va juriza in perioada 1 - 4 septembrie 2017 toate inregistrarile primite in perioada de inscriere si va selecta 20 de participanti. In perioada 5-6 septembrie 2017, dintre cei 20 de participanti selectati , juriul va desemna cei 10 semifinalisti, 5 semifinalisti pentru un rol feminin si 5 semifinalisti pentru un rol masculin.