Castiga un proiector Philips Picopix sau un sort de bucatarie
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.24
miliarde de lei,
adica

409.239.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un proiector Philips Picopix sau un sort de bucatarie si o cana termos cu logo-ul serialului Anatomia lui Grey!

 admin  2018.02.03  Diverse,Electronice,Trageri la sorti  764

concurs Orange

Câștigi premii cool cu Orange TV Go și serialul Anatomia lui Grey

Cu Orange TV Go ai acces inclus la cele mai noi episoade din serialul american Grey’s Anatomy. Le urmărești de oriunde, pe laptop, tabletă, smartphone sau smart TV Samsung, la 24 de ore dupa difuzarea lor în SUA.

Cum participi la concursul Orange TV Go

  • Vezi serialul în aplicația Orange TV Go, în perioada 1 februarie 2018 – 31 mai 2018 și ești înscris automat în concurs.

Poți câștiga prin tragere la sorți un proiector Philips Picopix sau un sorț de bucătărie și o cană termos cu logo-ul serialului ‘Anatomia lui Grey’.

Pentru mai multe informații despre mecanismul campaniei citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • intră în aplicație in secțiunea Movie Go Unlimited folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange și accesează serialul dorit.

Accesul în secțiunea Movie Go Unlimited din aplicația Orange TV Go:

  • este inclus pentru abonamentele Orange Me de minimum 14 euro și abonamentele Orange Pro li Orange Net, activate dupa data de 21 noiembrie 2016.
  • este inclus pentru abonamentele Orange Home prin cablu sau satelit, activate dupa data de 22 noiembrie 2017.
  • este permis după activarea opțiunii Movie Go Unlimited la prețul de 1 €/lună (TVA inclus) pentru abonamentele Orange sau 0,84 € credit pentru utilizatorii Orange PrePay.

Traficul de date corespunzător accesării serialului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii