Acest concurs a expirat în data de 2016-12-22. Vezi concursurile active aici.
Daca ar trebui sa asociezi gratia cu o aroma proprie, care ar fi aceea? O aroma care te-ar descrie, fara sa spui un cuvant.

Daca ar trebui sa asociezi gratia cu o aroma proprie, care ar fi aceea? O aroma care te-ar descrie, fara sa spui un cuvant.

Noul Artistry Flora Chic inspira eleganta si lux si transmite incredere persoanei care il poarta. Aromele sale distinse si captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementina cu trandafir bulgaresc si de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar.

Amestecul exclusiv de note ce alcatuiesc Daca ar trebui sa asociezi gratia cu o aroma proprie, care ar fi aceea? O aroma care te-ar descrie, fara sa spui un cuvant.

Noul Artistry Flora Chic inspira eleganta si lux si transmite incredere persoanei care il poarta. Aromele sale distinse si captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementina cu trandafir bulgaresc si de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar.

Amestecul exclusiv de note ce alcatuiesc compozitia parfumului Artistry Flora Chic a fost inspirat de minunatele gradini Bagatelle din Paris. Miile de trandafiri care coloreaza gradinile si inmiresmeaza aerul locului i-au inspirat pe parfumieri sa combine aromele florale cu note spumante de citrice pentru crearea acestui parfum.  

Participa la concurs in perioada 07 - 21 decembrie 2016 si poti castiga un parfum Artistry Flora Chic oferite de Amway Romania.