Acest concurs a expirat în data de 2017-01-21. Vezi concursurile active aici.
6 lingouri de aur pentru 6 ani de Megajackpot!

Durata de desfasurare a Campaniei  "6 ani de Megajackpot” este cuprinsa intre 03 octombrie 2016 – 20 ianuarie 2017. Campania se va desfasura in toate agentiile Stanleybet, deschise pe teritoriul Romaniei, care au sau vor avea instalate aparate tip slot-machine interconectate la sistemul Westgate Megajackpot in perioada campaniei. 

La aceasta campanie pot sa participe toate persoanele care joaca la aparatele de tip slot-machine interconectate la sistemul Westgate Megajackpot si care castiga nivelul de jackpot GRAND.

Pentru inscrierea la campanie persoanele care castiga nivelul de jackpot GRAND, trebuie sa se prezinte la ghiseul din agentia unde a castigat nivelul de jackpot mentionat anterior si sa comunice operatorului: numele, prenumele, numarul de telefon si e-mail Inscrierea la Campanie se poate face doar de catre persoana care a castigat nivelul de jackpot GRAND, in maxim 24 de ore de la inregistrarea castigului.

Operatorul de serviciu va completa datele primite de la participanti intr-un modul de inscriere care le va inregistra intr-o baza de date stocata pe un server.

La fiecare inscriere valida, participantii vor primi un SMS de confirmare, pe numarul de telefon comunicat la inscriere, mesaj care va contine un cod unic format din 6 cifre.

In cadrul campaniei, organizatorii ofera urmatoarele premii:

  • 1 bucata Lingou de Aur cu greutate de 150 grame
  • 5 bucati Lingouri de Aur cu greutate individuala de 50 grame

Tragerea la sorti va fi realizata in perioada 23 - 27 ianuarie 2016, data si ora cand aceasta va avea loc va fi anuntata de catre Organizatori cu cel putin 48 de ore inainte.