Acest concurs a expirat în data de 2017-08-19. Vezi concursurile active aici.
Fii superextramegadiferit si arata ca esti mai bun decat idolii tai! Don’t be a follower!

Campania este organizata si desfasurata in perioada 01 iulie 2017, ora 14:00:00 – 18 august 2017, ora 13:59:59, pe intreg teritoriul Romaniei, in spatiul virtual corespunzator site-ului www.rockthevlog.ro.

Produsele participante in campanie sunt produsele Sugus mentionate mai jos, si semnalizate corespunzator, cu insemnele promotiei, la raft:

  • Sugus Clasic 80g (bomboane gumate fructate)
  • Sugus Clasic 200g (bomboane gumate fructate)
  • Sugus Exotic 80g (bomboane gumate fructate)
  • Sugus Exotic 200g (bomboane gumate fructate)

In interiorul ambalajului fiecarui Produs participant Participantii vor gasi un sticker – cartolina, iar pe partea interioara a acestuia, Participantii vor descoperi un cod unic alfanumeric, format din 8 caractere, cod ce poate fi folosit in vederea participarii in prezenta Campanie, pentru acumularea de voturi suplimentare.

Produsele participante pot fi achizitionate in limita stocului disponibil si vor fi recunoscute dupa ambalajul promotional cu design dedicat de Campanie, ce au in interiorul lor stickere inscriptionate cu codul alfanumeric, format din 8 caractere, disponibile pe piata spre comercializare. Stickere inscriptionate cu codul alfanumeric din Produsele participante pot fi utilizate in cadrul Campaniei promotionale numai pe durata acesteia.

Pentru a se putea inscrie in Campanie, Participantul trebuie sa acceseze website-ul www.rockthevlog.ro si sa se autentifice, folosind una dintre aceste doua optiuni:

  • sa detina un cont (profil personal) valid pe reteaua sociala www.Facebook.com, creat inainte de data inceperii Campaniei si sa se logheze activand contul si completand ulterior campurile formularului de concurs:
  • isi creaza un cont personal pe platforma www.rockthevlog.ro, completand campurile formularului de concurs::

Dupa activarea contului, pentru a castiga unul dintre premiile Campaniei, Participantul poate alege minim una si maxim 6 din totalul de 6 provocari, publicate de catre Organizator pe site-ul www.rockthevlog.ro in sectiunea “Provocari”. Provocarile disponibile sunt propuse de catre echipa formata din 6 vloggeri.

Dupa alegerea provocarii, Participantul creeaza si incarca pe site (in sectiunea “Contul meu”) video-ul care raspunde provocarii respective. Acest lucru este posibil numai pe baza acordului sau expres liber exprimat, prin bifarea casutei existente in acest sens pe site, prin care consimte ca imaginea si vocea sa, numele, prenumele, varsta, localitatea in care domiciliaza si totodata materialele foto, audio si video transmise catre Organizator de Participant si inregistrate de Organizator prin intermediul acestei Campanii pot fi facute publice si folosite de catre Organizator in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/ sau cu rol informativ.

In vederea castigarii Marelui Premiu participantii trebuie sa acumuleze cat mai multe voturi (“LIKE”) din partea celorlati Utilizatori autentificati ai site-ului www.rockthevlog.ro sau prin inscrierea in sectiunea dedicata a codurilor existente pe stickerele – cartolina gasite in interiorul Produselor Participante.

Premiile ce se acorda in cadrul campaniei sunt:

  • Premiile medii
    • Drona DJI Phantom 3 Standard - in valoare unitara de 2329,32 lei, fara TVA;
    • Laptop ASUS A550VX-XX286D cu procesor Intel® Core™ i5-6300HQ 2.30GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® GTX 950M 2GB, Free DOS, Blue Gray - in valoare unitara de 2495,79 lei, fara TVA;
    • Nikon D3400 cu Obiectiv 18-55mm AF-P VR , Negru - in valoare unitara de 2144,17 lei, fara TVA;
    • Camera video sport TOMTOM Bandit Adventure Pack, 4K - in valoare unitara de 1386,82 lei, fara TVA;
    • 360FLY HD – Camera 360 4K - in valoare unitara de 1911,08 lei, fara TVA.
    • Camera DJI Osmo - in valoare unitara de 2574,83 lei, fara TVA
  • Marele Premiu
    • 1 KIT “Echipament Vlogger” constand in produsele descrise mai jos:
      • Aparat foto DSLR Canon EOS 80D BK, 24.2 MP,Wifi + Obiectiv EF-S 18-55mm IS STM;
      • Kit suport pentru fundal + husa transport;
      • Creativity 234162 fundal vinyl 2.72 x 6m chroma mat;
      • Laptop Gaming ASUS ROG GL752VW-T4016D cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60GHz, 17.3", Full HD, 16GB, 1TB + 128GB SSD, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 960M 4GB, Free DOS, Black;
      • Rode Videomic Pro R microfon cu sistem de suspensie Rycote Lyre.

Castigatorii premiilor medii vor fi desemnati de catre o comisie (juriu), formata din cei 6 vloggeri implicati in desfasurarea Campaniei, in urma unei evaluari a celor mai reusite video-uri inscrise in Campanie. Evaluarea va lua in considerare respectarea cat mai fidela a temei propuse pentru fiecare provocare in parte de catre video-urile inscrise in Campanie. Astfel, se va desemna cate un castigator pentru fiecare provocare propusa pe parcursul desfasurii Campaniei, dintre video-urile inregistrate ca raspuns pentru provocarea respectiva. Perioada de deliberare pentru aceste premii va fi cuprinsa intre 19 - 26 August 2017, dupa care sa va trece la contactarea si validarea castigatorilor.

Marele Premiu va fi acordat Participantului care detine cele mai multe voturi – Like-uri (pentru unul dintre video-urile inscrise) la sfarsitul Campaniei, insumand toate voturile acumulate prin intermediul site-ului www.rockthevlog.ro (dupa cum este detaliat in prezentul Regulament, sectiunea “Acumularea voturilor”), cat si prin intermediul voturilor obtinute prin inscrierea de coduri unice din Produsele participante; Desemnarea castigatorului se va face pana in data de 27 August 2017, dupa care sa va trece la contactarea si validarea castigatorului.

Numele castigatorului si premiul castigat vor fi publicate pe site-ul www.rockthevlog.ro, pana la data de 10 septembrie 2017, dupa validarea finala a acestuia.