Acest concurs a expirat în data de 2016-12-16. Vezi concursurile active aici.
Concursul de desene Carrefour Online Craciun 2016.

Concursul de desene Carrefour Online Crăciun 2016 se desfăşoară pe parcursul a 24 zile calendaristice din data de 21.11.2016 pậnă în data de 15.12.2016 (inclusiv).

În vederea înscrierii în „Concursul de desene Carrefour Online Crăciun 2016” participanţii trebuie să acceseze website-ul www.carrefour.ro/concurs-desene, din data de 21.11.2016 până la data de 15.12.2016, ora 23:59 cel târziu, si să completeze formularul de înscriere/inregistrare cuprinzând câmpurile afişate pe website-ul campaniei, cu următoarele date: adresă email, parola, nume, prenume, telefon, oraş, data naşterii. În cazul în care toate câmpurile obligatorii au fost completate corect, participantului i se va afişa pe ecran următorul mesaj: „Multumim pentru înscriere! Pentru a putea finaliza înregistrarea, te rugăm să îţi verifici adresa de e-mail şi să dai click pe link-ul de confirmare"

Pentru a participa în tragerea la sorţi pentru unul din cele 3 premii Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4Gb Ram si 128 GB SSD; Apple iPad Air 2,WiFi, 16 Gb, culoare neagra; Apple Watch Sport, 38mm, bratara sport, culoare neagra; participantul va trebui să indeplineasca (cumulativ) urmatoarele conditii:

  • sa completeze formularul de inscriere/inregistrare,
  • sa înscrie în concurs cel puţin o planşă validă, mentionand numele copilului care a realizat respectiva plansa, prenumele, şcoala în care este înscris şi 3 vârsta împlinită. Participantul se va putea înregistra efectiv în concurs prin accesarea butonului „Încarca planşa”.
  • sa inregistreze un numar minim de 30 de voturi valide pentru fiecare plansa inregistrata.

Pentru a participa în tragerea la sorţi pentru unul din cele 20 de premii (20 de cupoane de cumpărături Carrefour, valide in toate hipermarketurile Carrefour de pe teritoriul României, fiecare cupon având valoarea de 300 lei) participantul va trebui să indeplineasca (cumulativ) urmatoarele conditii:

  • sa completeze formularul de inscriere/inregistrare,
  • sa înscrie în concurs cel puţin o planşă validă, mentionand numele copilului care a realizat respectiva plansa, prenumele, şcoala în care este înscris şi vârsta împlinită. Participantul se va putea înregistra efectiv în concurs prin accesarea butonului „Încarca planşa”.

În Concursul de desene Carrefour Online Crăciun 2016 pot fi înscrise doar planşele copiilor cu varste intre 3-6 ani integrati in invatamantul prescolar (gradinite) si ale elevilor din clasele 0-VIII.

Prin planşă validă se înţelege planşa care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  • conţine însemnele Concursului de Desene Carrefour Crăciun 2016, disponibilă în gradinitele si şcoliile partenere dar şi online, pe pagina Concursului de Desene;
  • contine un desen realizat de un copil cu varsta intre 3-6 ani integrat in invatamantul prescolar (gradinita) sau de un elev in oricare dintre clasele 0-VIII.

Fiecare planşă va fi aprobată în prealabil de un reprezentat Carrefour. Procesul va fi efectuat după urcarea planşei în Concurs şi nu implică o acţiune suplimentară din partea participantului. Ţinând cont de volumul mare de planşe verificate manual, procesul poate dura până la 48 de ore.

Un participant nu poate avea mai mult de un cont.

Premiile acordate în cadrul “Concursului de Desene Carrefour Online Crăciun 2016” vor fi următoarele:

  1. 3 premii ce vor fi acordate prin tragere la sorţi dintre toate planşele care au strâns cel puţin 30 de voturi. Câştigătorii desemnaţi vor fi tutorii legali, părinţii sau învăţătorii/profesorii, iar în dreptul fiecărui participant va fi afişat numele planşei cu care a câştigat.
    • i. Locul 1 - Laptop Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4GB Ram si 128 GB SSD.
    • ii. Locul 2 - Apple iPad Air 2, Wifi, 16 Gb, culoarea negru.
    • iii. Locul 3 - Apple Watch Sport, 38mm, bratara sport, culoarea negru
  2. Suplimentar, se vor acorda 20 de premii prin tragere la sorţi la care vor participa toţi participanţii care au urcat cel puţin o plansă, indiferent de numărul de voturi acumulat. Premiile sunt reprezentate de cupoane de cumpărături în valoare de 300 lei, fiecare. Cupoanele sunt valide în orice hipermarket Carrefour de pe teritoriul României si pot fi folosite pentru achiziţia produselor din hipermaketurile Carrefour.

Câştigătorii desemnaţi vor fi tutorii legali, părinţii sau învăţătorii/profesorii, iar în dreptul fiecărui participant va fi afişat numele planşei cu care a câştigat.