Acest concurs a expirat în data de 2016-10-31. Vezi concursurile active aici.
In octombrie castigi de doua ori cu Double Win Polus!

În octombrie Polus te face câştigător! De două ori!

Am pregătit un nou concurs pentru tine care să te ţină activ pe conturile de social media. Între 3 şi 30 octombrie 2016, ne dăm întâlnire în ambele medii, atât online cât şi offline, şi îţi oferim șansa să câştigi de două ori!

Participă la #DoubleWinPolus şi ai șansa să câştigi un premiu instant şi un iPhone 7.

Vizitează-ne iar noi te răsplătim! Dacă te grăbeşti, octombrie este luna ta norocoasă!

Trebuie să cauţi codul zilei pe paginile noastre de Facebook şi Instagram, şi apoi să fugi către Polus - primii 13 înscrişi ai fiecărei zile primesc instant un cadou surpriză din partea partenerilor noştri. Totodată o să fii înscris pentru premiul cel mare!

Hurry up - you want to double win, don’t you? Dacă ai ajuns mai târziu, nu-i nicio problemă. Te poți înscrie pentru tragerea la sorţi a unui telefon nou, şi nu orice telefon… ci un iPhone 7!  

Foloseşte-ţi vechiul telefon pentru a câştiga unul nou. La #DoubleWinPolus te înscrii o singură dată şi ai două şanse de câștig. Te invităm la Biroul de Informații să te înscrii alături de codul zilei și să-ți faci o poză cu hashtag-ul campaniei.

Selfie-ul #DoubleWinPolus te trimite în extragerea pentru un iPhone 7. După ce ne-ai vizitat la Biroul de Informaţii, nu uita să postezi selfie-ul pe profilul personal de pe una dintre cele două platforme - Facebook sau Instagram. Selfie-ul trebuie să fie însoţit de check-in la Polus Center şi hashtag-ul campaniei - #DoubleWinPolus, pentru a fi validat.  

E timpul să recapitulăm. Ce trebuie să faci?

  1. În primul rând, trebuie să ne urmăreşti zilnic postările din mediul online! Oricând putem publica codul zilei! Atât pe Facebook, cât şi pe Instagram sau Instagram Stories. Aşa că urmăreşte paginile noastre de Facebook şi Instagram pentru a afla codul fiecărei zile. Codurile vor fi postate în mod aleatoriu pe conturile de social media ale Polus Center Cluj. Recomandarea noastră e să bifezi conturile noastre ca şi favorite.
  2. E timpul să fugi! Grăbeşte-te să ajungi la Biroul de Informaţii din incinta Polus Center.
  3. Odată ajuns aici, completează formularul de înscriere prin intermediul aplicaţiei pusă la dispoziţie pe tableta expusă la Biroul de Informaţii. Ce date trebuie să introduci în aplicaţie? Ei bine, codul zilei şi câteva date în plus sunt suficiente pentru a intra în concurs.
  4. Nu uita să îţi faci selfie! La Biroul de Informaţii te așteaptă un photo booth stick care conţine hashtag-ul campaniei - #DoubleWinPolus. Foloseşte-ţi vechiul telefon pentru un selfie cu hashtag-ul campaniei, iar şansele să câştigi un iPhone 7 sunt din ce în ce mai mari!
  5. Postează selfie-ul pe pagina ta personală de Facebook sau Instagram alături de check-in în Polus Center şi hashtag-ul #DoubleWinPolus.

Luni e prima zi de campanie! Fii atent la postările noastre de pe Instagram şi Facebook, găseşte codul zilei şi asigură-te că ştii cel mai scurt drum către Polus Center! It’s time to double win!