Acest concurs a expirat în data de 2018-06-21. Vezi concursurile active aici.
Va invit cu drag ca, pe langa veselie, sa aduceti pe site retetele voastre de bucate numai bune pentru cosul de picnic, fie ele aperitive, sandvisuri, fripturi.

Dragii mei, m-am gandit ca doua picnicuri, unul fizic, altul virtual, nu au cum sa strice, dimpotriva, cred ca ambele va vor bucura.

Iata ca la scurt timp dupa lansarea invitatiei la traditionalul picnic al comunitatii noastre vesele - si pofticioase - adaug inca o invitatie cu arome irezistibile de sezon, la concursul culinar - Retete pentru un picnic delicios.

Va invit cu drag ca, pe langa veselie, sa aduceti pe site retetele voastre de bucate numai bune pentru cosul de picnic, fie ele aperitive, sandvisuri, fripturi, dulciuri sau orice idei culinare grozave.

Cum participati?

Pentru a participa la concurs, trebuie sa inscrieti in contul vostru Bucataras.ro, in perioada 24 mai - 20 iunie 2018, minim 2 retete potrivite pentru un picnic, care au mentionat in descriere "picnicul bucatarasilor".

Bucatarasii de a caror prezenta ne vom bucura pe 9 iunie, pot adauga si retetele pe care le pregatesc pentru atunci, in cazul in care au un astfel de plan culinar ;).

Toate retetele bucatarasilor care inscriu in concurs cel putin doua retete, vor intra in tragerea la sorti pentru castigarea a 4 premii frumoase de tot si numai bune pentru iesirile la iarba verde.

Premii:

  1. Gratar electric Severin, 2500 W
  2. Set 4 x Scaun pliant camping
  3. Tigaie grill Tefal Just, 26 x 26 cm
  4. Dispenser pentru limonada

Tragerea la sorti si anuntarea norocosilor castigatori va avea loc pe 21 iunie 2018.