Acest concurs a expirat în data de 2018-01-22. Vezi concursurile active aici.
Ce calatorie delicioasa! Si totul incepe cu saptamana franceza de la Lidl unde pofta de cele mai fine specialitati se rasplateste cu un circuit spectaculos.

Campania „Saptamana franceza” este organizata si desfasurata in toate magazinele Lidl de pe teritoriul Romaniei in perioada 15.01.2017 - 21.01.2017Promotia se desfasoara zilnic, in intervalul orar 07:00:00 – 22:00:00, respectiv pe durata programului de functionare a fiecarui magazin LIDL.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie sa achizitioneze, in perioada campaniei produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul Romaniei in valoare toatala de cel putin 50 lei. Printre produsele achizitionate trebuie sa se regaseasca si minim 1 produs din gama sortimentala „Saptamana franceza”. Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor din magazinele Lidl. 

Participantii trebuie sa completeze formularul destinat inscrierii in campanie pe site-ul campaniei. Pentru a fi validat drept participant, participantii trebuie sa completeze toate campurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de email, telefon, oras de resedinta, numarul bonului fiscal aferent cumparaturilor efectuate). Datele de participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator prin tragerea la sorti.

În cadrul campaniei vor fi acordate, un premiu constand intr-o excursie tip circuit in Franta si Italia pentru 2 persoane, respectiv participantul castigator si un insotitor desemnat de acesta.

Premiul cuprinde :

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Nisa – Bucuresti
  • 1 bagaj de cala de 23 kg/ persoana si 1 bagaj de mana de 7 kg/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu autocar pe tot parcursul circuitului
  • Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 stele
  • Mic dejun
  • Asistenta turistica in limba romana

Castigatorii premiului se vor stabili la finalul campaniei promotionale prin tragere la sorti electronica.

Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.