Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
In luna Noiembrie am pregatit pentru voi un concurs special. Acum puteti castiga un ceas pentru copilul drag dumneavoastra.

In luna Noiembrie am pregatit pentru voi un concurs special. Acum puteti castiga un ceas pentru copilul drag dumneavoastra. Nu numai adultii trebuie sa aiba mana impodobita cu un ceas, ci si copii merita aceasta placere. Copilul va fi fericit sa poarte un ceas perfect la mana si dumneavoastra linistit pentru ca va fi atent la ce ora trebuie sa vina acasa. Impreună cu ceasul Cannibal CJ248-01 primiti in plus o jucarie de plus ambalata intr-o valizamica, pe care copii o vor folosi cu siguranta.

Nu este nimic mai frumos decat zambetul  sincer si bucuria din ochii unul copil, asa ca nu ezitati si participati la concursul de Noiembrie.

Regula este simpla si de aceasta data. Raspundeti la intrebarea "Din ce material este confecționată brațara ceasului CJ248-01?", completati un formular scurt si premiul poate fi al vostru!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

In urma concursului se va acorda un ceas pentru copii CJ248-01 cu maimutica de plus Cannibal.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.12.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.11.2016 pina la 30.11.2016.

Norocul poate zambi chiar pentru tine!