Acest concurs a expirat în data de 2017-06-01. Vezi concursurile active aici.
Luna noua este aici si o data cu ea oportunitatea de a concura pentru cadou valoros.

Luna noua este aici si o data cu ea oportunitatea de a concura pentru cadou valoros.Tocmai am primit in stoc produse noi din colectia de primavara, din care am ales premiul concursului.

De data aceasta vom bucura castigatorul lunii Mai cu un ceas de lux Tommy Hilfiger 1791303. Acest model este lucrat cu precizie si cu accesorii deosebite care se potriveste pentru orice ocazie. Modelul are un display de 24 de ore. Indicator data, si un indicator de zi a saptamanii. Inviorati-va stilul cu acest accesoriu imaginativ, care se va potrivi perfect la incheietura mainii, indiferent de ocazie. Aveti optiunea de a primi un ceas Tommy Hilfiger 1791303 complet gratuit!

Regulamentul concursului este simplu ca intotdeauna, raspundeti la o intrebare simpla, completati chestionarul scurt, si participati automat la concursul nostru.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda un ceas Tommy Hilfiger 1791303.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.06.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.05.2017 pina la 31.05.2017.