Acest concurs a expirat în data de 2017-02-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs de Anul Nou pentru un ceas de dama marca Lacoste!

Concurs de Anul Nou pentru un ceas de dama marca Lacoste!

Dragi clienti suntem incantati sa va acaparam atentia si in noul an 2017. Toate cadourile au fost oferite si despachetate, dar nu este motiv pentru a nu va mai face fericiti. Am pregatit un concurs nou, de aceasta data acordam atentie doamnelor si domnisoarelor cu un ceas de dama marca Lacoste 200875 din colectia Valencia. Datorita designului discret si elegant, acest accesoriu se potriveste perfect pentru activitatile din timpul liber.

Puteti fi chiar dumneavoastra fericita posesoare al acestui ceas sau de ce nu, cadoul perfect pentru persoanele speciale din viata noastra. Participa la concursul nostru: raspunde la o intrebare simpla, completeaza un mic formular de inscriere cu datele personale de contact si sunteti automat inscrisi in cursa pentru ceasul de lux marca Lacoste.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

In urma concursului se va acorda un ceas de dama marca Lacoste 200875 din colectia Valencia.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.02.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.01.2017 pina la 31.01.2017.