Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga frumusete si premii seducatoare cu Omegaplex! Oare cine va fi norocoasa castigatoare a unui ceas Omega fabulos?

Promotia se va derula in perioada 29 iunie - 31 iulie 2017 pe teritoriul Rornaniei, exclusiv in mediul online, pe site-ul www.castigafrumusete.ro.

Produsele a caror achizitionare dau dreptul de participare la promotie sunt produse cosmetice si de infrumusetare, apartinand marcilor Gliss si Color Expert aflate la vanzare in orice magazin de pe teritoriul Romaniei.

ln cadrul prezentei campanii, participantii trebuie sa achizitioneze orice produs Gliss sau Color Expert, sa pastreze bonul fiscal/ factura fiscala, sa se inscrie pe site-ul www.castigafrumusete.ro si astfel pot castiga premii prin tragere la sorti. 

Pentru a participa la promotie, participantii trebuie sa cumpere orice produs Gliss sau Color Expert, sa pastreze bonul fiscal/ factura fiscala, sa inscrie numarul acestuia/ acesteia pe site-ul campaniei www.castigafrumusete.ro si vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul din premiile nationale:

  • 1 x ceas de dama Omega Constellation
  • 10 x bratara de dama cu charm Pandora din argint
  • 10 x set produse pentru un an

Participantii se pot inscrie la tombola accesand site-ul www.castigafrumusete.ro si completand datele solicitate.

Pe toata durata promotiei, acelasi participant se poate inscrie de maxim 5 ori in acest sens prezentand 5 bonuri fiscale/facturi fiscale diferite.