Acest concurs a expirat în data de 2017-03-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o adevarată bijuterie!

Stimate Doamne si Domnisoare, participati la concursul nostru din februarie si castigati un ceas de lux pentru iubitul sau partenerul vostru.  Domnilor, de asemenea nu ezitati si participati, norocul poate fi de partea dumneavoastra. 

In concursul din februarie am decis sa oferim ca premiu castigatorului un ceas barbatesc de lux Michael Kors MK8077.

Michael Kors este unul dintre cei mai stilați designeri de moda actual. Este specializat în accesorii sofisticate, stilate si durabile. Modelul MK8077 este reflectia unui barbat increzator, care stie sa-si faca loc in inalta societate. Ceasul este din otel cu o nuanta de aur. Geamul mineral cu profil perfect acopera cadranul cu cronograf, afisare data si aratatoare luminescente. Nu ratati aceasta oportunitate de a castiga o bijuterie de ultima moda, un ceas Michael Kors!

Puteti fi chiar dumneavoastra fericita posesoare al acestui ceas sau de ce nu, cadoul perfect pentru persoanele speciale din viata noastra. Participa la concursul nostru: raspunde la o intrebare simpla, completeaza un mic formular de inscriere cu datele personale de contact si sunteti automat inscrisi in cursa pentru ceasul de lux marca Michael Kors.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

In urma concursului se va acorda un ceas barbatesc de lux Michael Kors MK8077.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.03.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.02.2017 pina la 38.02.2017.