Acest concurs a expirat în data de 2017-07-01. Vezi concursurile active aici.
In fiecare luna la brawat.ro organizam concursuri cu premii cat mai atragatoare. In aceasta luna puteti castiga un mega ceas barbatesc Diesel DZ7313.

In fiecare luna la brawat.ro organizam concursuri cu premii cat mai atragatoare. In aceasta luna puteti castiga un mega ceas barbatesc Diesel DZ7313 din colectia Mr Daddy 2.0, care iese in evidenta in orice imprejurare prin marimea cadranului si prin curea din piele naturala.

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti ca deobicei la o intrebare foarte simpla si sa completati un mic formular cu datele de contact, apoi sunteti automat inscrisi in cursa pentru acest ceas impunator.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda un ceas barbatesc Diesel DZ7313 din colectia Mr Daddy 2.0.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.07.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.06.2017 pina la 30.06.2017.

Castigatorul concursului din luna Mai pentru ceasul de dama Tommy Hilfiger este R. Florin din localitatea Satu-Mare. Felicitari castigatorului!