Acest concurs a expirat în data de 2018-04-01. Vezi concursurile active aici.
Iti recompensam opiniile. Tu iti alegi premiile!

Questia este o comunitate online dedicată exclusiv promovării părerilor tale. Apelăm la membrii noștri doar pentru realizarea de studii sociologice și de piață. Questia nu promovează și nu vinde niciun produs. Suntem cu adevărat interesați de opiniile tale, care ne ajută să înțelegem mai bine lumea.

Dacă vrei ...

  • Să-ți faci vocea auzită prin răspunsurile la sondaje
  • Să-ți faci cunoscute părerile în rândul celorlalți
  • Să influențezi decizii și să modelezi viitorul
  • Să descoperi părerile altor oameni
  • Să fii recompensat pentru timpul și efortul tău
  • Să câștigi premii la tombolele noastre lunare

... atunci Questia este locul potrivit pentru tine!

Cum funcționează:

  • Participi la sondaje - Suntem o comunitate online în care membrii își exprimă liber opiniile și influențează decizii. Câștigă puncte participând la sondaje create special pentru tine și transformă punctele în premii. Poți accesa sondajele active din contul tău sau printr-o invitație primită pe e-mail. Nu uita să completezi sondajele de profilare pentru a avea șanse mai mari de a fi selectat pentru sondaje adaptate preferințelor tale.
  • Acumulezi puncte -  Ești recompensat încă de la înregistrarea în comunitate. Fiecare sondaj la care participi îți aduce un anumit număr de puncte, în funcție de complexitatea acestuia. Cu cât participi la mai multe sondaje, cu atat câștigi mai multe puncte. Punctele se acumulează repede - majoritatea sondajelor au între 20 și 50 de puncte, iar un membru este invitat, în medie, la 4 sondaje în fiecare lună.
  • Transformi punctele - Îți poți transforma punctele în premii sau poți alege să faci o donație. Premiile constau în tichete extra la tombolă sau carduri cadou eMAG, având valoarea echivalentă punctelor pe care vrei să le transformi. Pentru a-ți converti punctele în tichete extra la tombolă, ai nevoie de cel puțin 200 de puncte acumulate pe Questia. 200 de puncte valorează 1 tichet extra, ceea ce înseamnă ca ai o șansă în plus la tombola lunară! Pentru a-ți converti punctele în carduri cadou eMAG, ai nevoie de cel puțin 1.000 de puncte acumulate pe Questia. 10 puncte valorează 1 leu. Poți să transformi oricâte puncte dorești, atâta timp cât numărul este multiplu de 500.
  • În plus, participi automat la tombola lunară, unde poți câștiga premii atractive.

Tombola lunii este modul nostru de a te răsplăti pentru activitatea în comunitate.

Membrii Questia participă automat la tombolă cu un tichet permanent pentru toate extragerile, având șansa de a câștiga un card cadou eMAG în valoare de 500 de lei și 10 carduri cadou eMAG în valoare de 50 de lei. Sunt 11 norocoși în fiecare lună.