Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
O excursie VIP la Londra si un automobil Toyota Aygo la numai un click distanta.

Promoţia se va desfăşura în perioada 1 octombrie 2016 - 30 noiembrie 2016. Data de începere şi data de încheiere vor fi determinate conform orei meridianului Greenwich.

Promoţia este deschisă rezidenţilor din următoarele ţări, care au vârsta de 18 ani sau mai mult în momentul intrării în promoţie: Albania, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia, Croaţia, Cipru, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Malta, Marea Britanie, Muntenegru, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, Rusia, Serbia, Spania, Tunisia, Turcia, Turkmenistan, Ucraina şi Ungaria.

Premiul campaniei consta intr-un  weekend de lux la Londra va fi acordat unui câştigător şi unui invitat adult ales de acesta, din fiecare ţară participantă listată mai sus.

Weekendul de lux la Londra include următoarele*:

  • Zbor dus-întors/deplasare cu trenul la Londra (clasa economică) din oricare dintre ţările listate în clauza 2 de mai sus.
  • Transfer cu taxi privat de la aeroportul sau gara de sosire la şi de la hotel.
  • Două nopţi într-un hotel londonez de 4 stele, la Tower Bridge.
  • Plimbare cu vaporul pe Tamisa, incluzând o masă cu 4 feluri şi divertisment.
  • Tur privat al Londrei cu autobuzul.
  • Vizită la London Eye.
  • Vizită VIP la West End Musical şi cină la Covent Garden.
  • Weekendul de lux la Londra va avea loc între 17 şi 19 martie 2017. Toţi candidaţii trebuie să aibă disponibilitatea de a călători la Londra în weekendul respectiv.
  • Călătoria include toate mesele şi băutura începând cu noaptea de vineri până la plecare în ziua de duminică, inclusiv toate taxele locale.
  • Toţi câştigătorii şi invitaţii acestora care consumă alcool trebuie să facă acest lucru în mod responsabil, să aibă vârsta legală pentru consumul de alcool şi să poată furniza la cerere o carte de identitate pentru a verifica acest lucru.

Cei 28 de câştigători ai weekendului de lux la Londra vor avea şansa în timpul călătoriei de a câştiga un autoturism Toyota Aygo X-play.

Toate costurile de orice altă natură vor fi suportate de către câştigător. Chevron va avea dreptul de a refuza orice cheltuieli reclamate.

Pentru a intra în promoţie, participanţii trebuie să viziteze pagina campaniei, să completeze câmpurile necesare şi să răspundă la întrebarea adresată  „Care este numele noii game de ulei de motor Havoline?.

Toţi participanţii vor primi o notificare prin e-mail, prin care li se va confirma înscrierea în promoţie. Dacă nu aţi primit o confirmare prin e-mail, poate fi necesar să intraţi din nou în promoţie. Chevron nu îşi asumă responsabilitatea pentru intrări neconfirmate.

Participanţii care au răspuns corect la întrebare vor participa la o tragere la sorţi pentru a câştiga un weekend de lux la Londra.

Tragerea la sorţi pentru a câştiga weekendul de lux la Londra va avea loc pe data de 16 decembrie 2016.

Cei 28 de câştigători ai weekendului de lux la Londra vor putea participa, de asemenea, la o competiţie pentru a câştiga un autoturism Toyota Aygo X-play.

Competiţia pentru câştigarea unui autoturism Toyota Aygo X-Play va avea loc pe 19 martie 2017 la Londra.

Fiecare intrare trebuie să includă o adresă poştală şi un număr de telefon valabile.

Cei 28 de câştigători ai weekendului de lux la Londra vor avea şansa de a vedea cum arată un autoturism Toyota Aygo X-play şi 1 litru de ulei Havoline în timpul weekendului de lux la Londra.

Fiecare va avea dreptul să ghicească o singură dată câte recipiente de 1 litru de Havoline pot fi introduse în spaţiul pentru pasageri şi în portbagajul unui autoturism Toyota Aygo. Răspunsul fiecărui câştigător al weekendului de lux la Londra va fi trimis şi imprimat cu data şi ora în timpul perioadei de vizionare.

Câştigătorul weekendului de lux la Londra care a ghicit cel mai bine numărul real de recipiente pe care Chevron le poate introduce în autoturism va câştiga un Toyota Aygo X-play. Numărul de recipiente care pot fi introduse în autoturism va fi furnizat de Chevron şi această cifră furnizată de Chevron va fi finală.

În cazul în care răspunsurile a doi sau mai mulţi câştigători se află la distanţă egală de numărul real de recipiente care pot fi introduse în autoturism furnizat de Chevron, câştigătorul va fi decis pe baza următoarelor criterii:

  • cel mai apropiat răspuns care reprezintă o cifră mai mică decât numărul real; şi
  • răspunsul care fost furnizat cel mai repede.

Câştigătorul autoturismului Toyota Aygo X-play trebuie să se asigure că deţine un permis auto valabil şi toate documentele de asigurare şi certificatele de taxare necesare pentru autoturism, acolo unde acestea sunt necesare.

Numele şi ţara de origine a căştigătorului autoturismului Toyota Aygo X-play vor fi publicate pe site-ul campaniei.