Acest concurs a expirat în data de 2018-06-01. Vezi concursurile active aici.
Calatoreste mult si bine, cu premiile Regina! Inscrie codul pe care il gasesti pe talonul din interiorul ambalajului si poti castiga!

Campania promoţională “Calatoreste mult si bine, cu premiile Regina!” este organizată şi se desfășoară pe teritoriul României, în perioada 01.12.2017 - 31.05.2018.

Produsele participante la prezenta campanie sunt pachetele de prosoape de bucatarie Regina Love si Regina XXL si pachetele de hartie igienica Regina Rola Mare.

Pentru a participa la prezenta campanie, participanţii trebuie sa achizitioneze oricare produs participant, sa gaseasca talonul promotional in interiorul ambalajului produsului, si sa inscrie codul promotional de pe talon, in perioada campaniei, prin oricare dintre urmatoarele mijloace:

  • prin SMS, la numarul scurt dedicat: 1854 *, unde participantii trebuie sa trimita un mesaj continand doar codul promotional.
  • pe website-ul campaniei: www.calatoresteregeste.ro, unde participantii trebuie sa se inregistreze completand un formular cu datele personale: nume, prenume, numar de telefon mobil, adresa de e-mail.

Premiile campaniei vor fi acordate prin trageri la sorti saptamanale, lunare si finala. Fiecare cod inscris in campanie va participa la extragerea saptamanii in care a fost trimis, la extragerea lunii in care a fost trimis si la extragerea finala.

  • Fiecare cod promotional din interiorul produselor Regina Love si Regina XXL va fi inscris in campanie si i se va aloca 1 sansa la fiecare extragere la care participa;
  • Fiecare cod promotional din interiorul produselor Regina Rola Mare va fi inscris in campanie si i se vor aloca 2 sanse la fiecare extragere la care participa. Aceste coduri aduc practic participantilor care le inscriu un un numar dublu de sanse la fiecare extragere (saptamanala, lunara, finala);

Pentru a evita eventuale tentative de abuz sau frauda, numarul de inscrieri este limitat la 5 pe zi pentru fiecare participant, unde participant unic este definit in cadrul campaniei prin numarul sau de telefon mobil. In acelasi context, daca un cont cu acelasi numar de telefon incearca introducerea de coduri incorecte de 10 ori consecutiv, contul (pe website sau sms) va fi blocat si nu va mai putea participa la aceasta campanie.

În cadrul prezentei campanii promoţionale, un participant unic poate câştiga un singur premiu, indiferent de tipul acestuia.

*Participanţii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis la numărul 1854 (tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul).

Premiile acordate în cadrul prezentei campanii promoţionale sunt:

  • 1 x Autoturism Nissan Micra K14 5D 1.0L M/T 2WD Visia
  • 6 x Voucher turistic in valoare de 4.500 de lei, oferit prin intermediul agentiei de turism Happy Tour, valabil pe teritoriul Romaniei, in perioada 31.12.2017 – 31.05.2019. Castigatorul isi poate alege orice destinatie din Romania din portofoliul agentiei, in perioada de valabilitate a voucher-ului, in perioada de valabilitate. Voucher-ul este personalizat, nu este transmisibil, trebuie revendicat si utilizat la orice sucursala a agentiei Happy Tour, de catre castigator in persoana. Voucherele neutilizate de catre castigatori pana la data expirarii nu vor fi prelungite si vor ramane neutilizate.
  • 26 x Un plin de combustibil in valoare de 350 de lei, oferit prin intermediul Rompetrol, sub forma a 7 vouchere valorice cu o valoare individuala de 50 de lei. 

Tragerea la sorti finala, pentru premiul constand in autoturism Nissan Micra va avea loc in data de 05.06.2018 si va include toate inscrierile valide din intreaga perioada a campaniei (01.12.2017 – 31.05.2018).