Acest concurs a expirat în data de 2017-11-01. Vezi concursurile active aici.
Momentele speciale merita sa fie rasplatite! Fiecare moment special de care te bucuri iti poate aduce premii!

Campania „Momentele speciale merită să fie răsplătite” este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul României, în perioada 01.10.2017, ora 00:00:00 – 31.10.2017, ora 23:59:59.

Este considerat produs participant exclusiv produsul Ferrero Rocher Gold Edition 200g, cu cod unic inclus, comercializat în oricare dintre magazinele din România.

Fiecare Produs participant la campanie poate fi identificat prin eticheta aurie și denumirea Ferrero Rocher Gold Edition. În interiorul ambalajului fiecărui Produs participant participanții vor găsi (pe partea interioară a ambalajului) un cod unic alfanumeric, format din 12 caractere, în vederea înscrierii în prezenta Campanie.

Campania se desfăşoară în limita stocului de Produse participante disponibil la raft în fiecare din magazinele care le comercializează pe teritoriul României.

Pentru a participa la prezenta Campanie și a câștiga unul dintre premiile oferite în cadrul acesteia, participanţii trebuie să respecte următorul mecanism:

  • Să achiziţioneze oricând în Perioada Campaniei, mai precis în perioada 01-31.10.2017, minim un Produs participant sau mai multe Produse participante la Campanie, comercializate în oricare dintre magazinele din România.
  • Să acceseze website-ul www.ferrerorocher.ro, secțiunea Campanie, și să înscrie codul unic descoperit în interiorul ambalajului Produsului participant, prin trimiterea formularului de înscriere completat în mod corespunzător începând cu data de 01.10.2017, ora 00:00:00, ora României, până la data limită de 31.10.2017, ora 23:59:59, ora României, în aplicaţia disponibilă pe website-ul www.ferrerorocher.ro.
  • Să completeze în mod corect și complet formularul de înregistrare în Campanie, cu datele personale solicitate (nume, prenume, număr de telefon mobil şi adresa de e-mail), şi apoi să introducă codul unic, completarea tuturor acestor date fiind obligatorie pentru înscrierea valabilă în Campanie.
  • După ce codul unic a fost înscris în Campanie conform celor de mai sus, participanţilor li se va afișa un mesaj de confirmare a înscrierii (care va apărea pe pagina www.ferrerorocher.ro după fiecare înscriere valabilă).

Un participant poate înscrie în Campanie un cod unic o singură dată.  Având în vedere că participanții sunt în principal identificați și contactați pe baza numărului de telefon declarat, un participant poate înscrie în Campanie maximum 5 coduri unice într-o zi.

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii sunt:

  • 8 x Ceas Frederique Constant Slimline Heart Beat
  • 10 x iPhone 7 Gold 32 GB
  • 1 x Mercedes-Benz Clasa C 220 d

Tragerea la sorţi va fi efectuată prin mijloace electronice şi va avea loc în data de 03.11.2017.Tragerea la sorți presupune folosirea unui program de calculator cu distribuire și extragere aleatorie, care va selecta câștigătorii și rezervele Campaniei dintr-o bază de date ce conține toate înscrierile valabile efectuate de participanţi prin intermediul www.ferrerorocher.ro în Perioada Campaniei.