Acest concurs a expirat în data de 2016-11-04. Vezi concursurile active aici.
Am dat startul celui mai iubit concurs din presa.

Concursul “Click!MANIA” se desfăşoară zilnic pe parcursul a 6 săptămâni, în publicațiile „Click” și „Click! de DUMINICĂ” în perioada 23 septembrie – 3 noiembrie 2016.

În perioada 23 septembrie – 3 noiembrie 2016, în fiecare zi, de luni până duminică, pe ziarele ”Click!” și ”Click! de DUMINICĂ” găseşti lipit câte un loz Click!MANIA pentru participarea la concurs.

Lozul lipit pe ziarele ”Click!” și ”Click! de DUMINICĂ” este valabil o singură zi, ziua de apariție a ziarului. Pe lozul de concurs găsești cele 3 simbolurile cu care poţi câştiga. Lozul nu trebuie dezlipit de pe ziar.

Seria lozului și seria de control a zilei de valabilitate a lozului pentru concursul desfășurat în perioada 23 septembrie – 3 noiembrie 2016 sunt formate din 10 caractere de forma 1234567890, respectiv 6 caractere de forma 123456.

Verifică în fiecare zi lozul Click!MANIA de pe ziarul ”Click!” prin dezlipirea părții detașabile a lozului. Dacă ai găsit ziarul cu lozul pe care sunt inscripționate 3 simboluri identice, sună la unul din numerele de telefon de concurs 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427, tarif normal, între orele 08:30 - 17:00, ÎN ZIUA DE APARIȚIE A ZIARULUI CU LOZ,  ZI A CĂREI DATĂ ESTE ÎNSCRISĂ PE ZIAR, răspunde corect la întrebarea concursului: „Care este titlul articolului principal de pe prima pagină a cotidianului ”Click!” de astăzi?” și dacă în urma verificării seriilor de pe clapeta lozului (serie loz plus serie de control a datei de apariție pe ziar) de către operatorul telefonic, lozul este confirmat câștigător, ai câştigat premiul corespunzător celor 3 simboluri identice.

Un loz este câștigător al unuia dintre premiile puse în joc în cadrul concursului dacă conține 3 simboluri identice.

Exemple: pentru a câștiga premiul constând în mașină, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu mașină. Pentru a câștiga suma de 5.000 de lei, pe loz trebuie să apară de 3 ori simbolul 5.000 LEI.

Dacă ai găsit ziarul cu lozul pe care sunt inscripționate 3 simboluri cu procent de reducere (%) pentru una dintre categoriile de produse Studio Moderna și vrei să beneficiezi de respectiva reducere, consultă pagina de regulament unde sunt prezentate produsele și valoarea reducerii aplicate în ziua respectivă și sună la numărul de telefon dedicat Studio Moderna 021.455.01.99 pentru lozurile cu 3 simboluri cu procent de reducere de pe ziarul ”Click!”, tarif normal, zilnic între orele 07:00 - 19:00 și dacă în urma verificării seriei de pe clapeta lozului de către operatorul telefonic, valabilitatea lozului este confirmată poți beneficia de reducerea respectivă.

ATENȚIE! Reducerea este valabilă doar în ziua de apariție a lozului pe ziar pentru produsele prezentate în ziua în care ai găsit lozul cu cele 3 simboluri cu procent de reducere pe ziar.

Exemplu: Dacă ai găsit lozul cu cele 3 simboluri cu procent de reducere (ex:”Dormeo % % %  REDUCERE”) și dorești să beneficiezi de reducerea câștigată, verifică în pagina de regulament din ziarul ”Click!” din data de 23 septembrie produsul Dormeo si procentul de reducere acordat în ziua respectivă și sună la numărul de telefon Studio Moderna pentru realizarea comenzii.

Valoarea procentului de reducere câștigat este prezentat zilnic în pagina de regulament împreună cu produsul la care se aplică respectiva reducere.

Este obligatorie păstrarea ziarului cu lozul lipit pe acesta pentru intrarea în posesia premiilor.

Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziarul ”Click!”, între orele 08:30 - 17:00 pentru câștigurile cu 3 simboluri respectiv între orele 07:00 – 19:00 pentru reducerile Studio Moderna, deținătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariție a ziarului. Excepție fac abonații ziarului ”Click!” care pot revendica premiile/reducerile Studio Moderna din zilele de sâmbătă și duminică în lunea imediat următoare.

Premiile puse în joc în cadrul acestui concurs sunt în număr de 6.589:

  • 1 premiu constând într-un autoturism Dacia Logan în valoare de 32,854.77 lei, valoare ce include impozitul pe premiu;
  • 10 premii în valoare de 5.000 lei fiecare, valoare din care organizatorul va opri la sursă impozitul pe premiu;
  • 45 de premii în valoare de 1.000 lei fiecare, valoare din care organizatorul va opri la sursă impozitul pe premiu;
  • 350 de premii în valoare de 300 lei fiecare;
  • 10 de premii constând în câte un telefon mobil. Telefoanele vor fi acordate în ordinea revendicării acestora astfel:
    • 2 telefone în valoare de 347 lei fiecare vor fi acordate primilor 2 câștigători care revendică premiul aferent simbolului telefon;
    • 2 telefone în valoare de 380 lei fiecare vor fi acordate următorilor 2 câștigători care revendică premiul aferent simbolului telefon;
    • 6 telefone în valoare de 149.01 lei fiecare vor fi acordate următorilor 6 câștigători care revendică premiul aferent simbolului telefon;
  • 10 premii constând în câte o tabletă. Tabletele vor fi acordate în ordinea revendicării acestora astfel:
    • 1 tabletă în valoare de 299 lei va fi acordata primului câștigător care revendică premiul aferent simbolului tabletă;
    • 4 tablete în valoare de 185.01 lei fiecare vor fi acordate următorilor 4 câștigători care revendică premiul aferent simbolului tabletă;
    • 5 tablete în valoare de 540 lei fiecare vor fi acordate următorilor 5 câștigători care revendică premiul aferent simbolului tabletă;
  • 100 de premii constând în câte o baterie externă în valoare de 20.82 lei fiecare;
  • 10 premii constând în câte un grătar de exterior Cobb Premier în valoare de 349.5 lei fiecare;
  • 3 premii constând în câte un cuptor cu microunde în valoare de  236.73  lei fiecare;
  • 50 de premii constând în câte un robinet electric Delimano în valoare de 234.3 lei fiecare;
  • 1.000 de premii constând în câte un gel pentru dureri musculare în valoare de 31.5 lei fiecare
  • 5.000 de premii constând în câte un set de 2 cărți pentru copii. Cărțile vor fi acordate astfel:
  • 2.500 de seturi a câte două cărți în valoare de 11.26 lei (”Leonardo și enigma unui surâs” și ”Marco Polo și inelul venețian”) vor fi acordate câștigătorilor care revendică premiile în perioada 23 septembrie – 13 octombrie;
  • 2.500 de seturi a câte două cărți în valoare de 11.26 lei (”Shakespeare și visul unei veri” și ”Agatha Christie și batista cu monogramă”) vor fi acordate câștigătorilor care revendică premiile in perioada 14 octombrie – 3 noiembrie;

În plus, sunt puse în joc 1.530.000 de lozuri cu reduceri oferite de Studio Moderna constând în câte o reducere la produsele din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele ”Click!” și ”Click! de DUMINICĂ”.

Premiile se pot revendica chiar din prima zi de concurs, vineri, 23 septembrie 2016.

Numele câștigătorilor care au revendicat premiile zilnice din ”Click!”, premiile de pe lozurile cu 3 simboluri, din perioada 23 septembrie – 3 noiembrie 2016 vor fi publicați în ziarul ”Click!”, zilnic în perioada 24 septembrie – 4 noiembrie 2016.

Pentru a intra în posesia premiilor constând în mașină, bani, telefoane, tablete, grătare Delimano, robineti electrici Delimano și cuptoare cu microunde, câştigătorii care au fost publicaţi în ziar şi au revendicat premiul sunând la unul din numerele de telefon de concurs, trebuie să prezinte ziarul cu lozul câştigător în original lipit pe ziar până în data limită de 30 noiembrie 2016. Câștigătorii vor semna un proces verbal cu organizatorul concursului și apoi vor intra în posesia premiului.

Premiile constând în mașină, bani, telefoane, tablete, grătare Delimano, robineti electrici Delimano și cuptoare cu microunde vor fi transmise câștigătorilor în termen de 20 de zile lucrătoare de la data semnării și primirii de către organizatorul concursului a procesului verbal semnat de câștigător și a ziarului cu loz în original.

Premiile constând în baterii externe, geluri pentru dureri musculare și articulare și seturi de cărți vor fi ridicate exclusiv de la sediul organizatorului de către câștigătorii din București, de luni până vineri, între orele 11.00 – 17.00 pe baza actului de identitate si a ziarului cu lozul câștigător în original și vor fi trimise prin Poșta Română în termen de 20 de zile lucrătoare de la data revendicării premiului câștigătorilor din provincie.

Premiile constând în reduceri la produsele din gamele Studio Moderna vor fi acordate direct de către Studio Moderna prin contactarea acestora la numărul de telefon dedicat, în ziua de apariție pe ziar a lozului cu procent de reducere.

Câștigătorul premiului constând într-un autoturism este obligatoriu să se prezinte la sediu organizatorului în ziua câștigării premiului sau la o dată apropiată stabilită de comun acord cu organizatorul.

Pentru premiile constând în mașină, bani, telefoane, tablete, grătare Delimano, robineti electrici Delimano și cuptoare cu microunde și pentru premiile constând în baterii externe, geluri pentru dureri musculare și articulare și seturi de cărți ce se ridică de la sediul organizatorului, ziarul cu lozul câștigător va rămâne în proprietatea organizatorului concursului.