Acest concurs a expirat în data de 2017-08-28. Vezi concursurile active aici.
Castiga premii pentru o vara de poveste!

Campania publicitara “Bucura-te de o vara de poveste!” se va desfasura in perioada 03 iulie 2017 – 27 august 2017 inclusiv. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele participante la campanie sunt produsele bere Timisoreana, în urmatoarele ambalaje: Timisoreana – sticla nereturnabila 400ml, Timisoreana – sticla returnabila 500ml, Timişoreana doza 500ml, Timisoreana sticla PET 1L, Timisoreana PET 2,25L si Timisoreana PET 2,5L, cu ambalaj promotional.

Ambalajele promotionale aferente produselor promotionale vor putea fi identificate prin urmatoarele elemente definitorii:

  • de tip sticla returnabila sau nereturnabila - au capacul galben cu albastru, cu inscriptia “Trimite codul de sub capac” si “Timisoreana” pe partea exterioara, iar pe partea interioara un cod alfanumeric de 6 caractere. Eticheta ambalajului mentioneaza cele 2 tipuri de premii oferite (1 Dacia Duster pe saptamana si 1 Samsung Galaxy A5 pe ora - in intervalul 13:00 – 21:00) si textul “Trimite codul de sub capac pentru o #varadepoveste”
  • de tip PET - au capacul galben cu albastru, cu inscriptia “Trimite codul de sub capac” si “Timisoreana” pe partea exterioara, iar pe partea interioara un cod alfanumeric de 7 caractere. Eticheta ambalajului mentioneaza cele 2 tipuri de premii oferite (1 Dacia Duster pe saptamana si 1 Samsung Galaxy A5 pe ora - in intervalul 13:00 – 21:00) si textul “Trimite codul de sub capac pentru o #varadepoveste”
  • de tip DOZA - Cheita este colorata in rosu pe partea exterioara , iar pe partea interioara prezinta un cod alfanumeric de 6 caractere. Eticheta ambalajului mentioneaza cele 2 tipuri de premii oferite (1 Dacia Duster pe saptamana si 1 Samsung Galaxy A5 pe ora - in intervalul 13:00 – 21:00) si textul “Trimite codul de sub cheita pentru o #varadepoveste”

Campania este deschisa participarii persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, impliniti la data inceperii Campaniei, cetateni romani sau cetateni straini, rezidenti in Romania, sau cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs promotional, sa identifice codul alfanumeric in interiorul capacului/cheitei produsului promotional si sa-l inscrie in campanie, in perioada campaniei, folosind una dintre urmatoarele 2 modalitati: prin SMS la numarul 1770 (tarif standard 0,05 Euro + TVA per SMS in retelele din Romania: Orange, Telekom Mobile si Vodafone) sau prin website-ul campaniei, urmand procedura electronica de inscriere pusa la dispozitie pe www.varadepoveste.ro.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii orare: In cadrul campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, in total 448 premii orare, fiecare constand intr-un smartphone Samsung Galaxy A5, in valoare unitara de 1.453,383 lei, TVA inclus.
  • Premii saptamanale: In cadrul Campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, in total 8 premii saptamanale, fiecare constand intr-un autoturism Dacia Duster Laureate, in valoare unitara de 15.045,00 Euro, TVA inclus.

Premiile orare vor fi acordate pe baza de momente norocoase, astfel incat se vor acorda cate 8 premii pe zi, pentru fiecare zi calendaristica din perioada campaniei, doar in intervalul orar 13:00:00 – 21:00:00. Momentele norocoase vor fi desemnate inainte de data inceperii promotiei, in prezenta unui notar public prin tragere la sorti aleatoare utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata. Pentru fiecare zi calendaristica din perioada campaniei, in intervalul 13:00:00 – 21:00:00, se vor desemna cate 8 momente orare (definite sub forma: data, ora, minut, secunda) alaturi de un numar de ordine asociat fiecarui moment orar (un numar intreg intre 1 si 30).

Premiile saptamanale vor fi acordate prin tragere la sorti, cate unul pe saptamana, respectiv se va trage la sorti cate un premiu pentru fiecare saptamana de promotie. Tragerile la sorti se vor efectua de catre organizator prin imputernicit, in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui notar public, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata din saptamana in saptamana, si vor avea loc in maxim 3 zile lucratoare imediat urmatoare fiecarui interval de vampanie saptamanal.