Acest concurs a expirat în data de 2017-05-02. Vezi concursurile active aici.
Fii energie, nu vorbe!

Promotia “Fii energie, nu vorbe!” va incepe la data de 01 februarie 2017 (ora 13:00:00) si se va incheia la data de 01 mai 2017 (ora 23:59:59), ora Romaniei sau pana la momentul epuizarii stocurilor cu produsele participante la Promotie, in functie de care moment se va produce mai curand.

Promotia se adreseaza tuturor persoanelor fizice, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 01 februarie 2017 (inclusiv), cetateni romani, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania si care accepta termenii si conditiile Regulamentului Oficial.

In cadrul promotiei “Fii energie, nu vorbe!” vor participa produsele:

  • Amigo cafea prajita si macinata 250g
  • Amigo cafea prajita si macinata 500g
  • Amigo cafea instant 50g, 100g, 200g, 300g

Produsele participante vor avea un design special care anunta Promotia, dupa cum urmeaza:

  • Produsele Amigo cafea prajita si macinata, dar si produsele Amigo cafea instant 50g, 100g, 200g, 300g vor avea lipit 1 sticker tip booklet (eticheta multipagina) cu un cod promo unic format din 7 caractere.
  • Produsele Amigo Instant vor avea un design dedicat care anunta Promotia, cu un cod promo unic format din 7 caractere, inscriptionat la baza cutiei.

Dupa data incheierii promotiei, produsele participante descrise mai sus isi pierd aceasta calitate, organizatorul nemaiavand nicio responsabilitate si nemaiasumandu-si nicio obligatie in legatura cu nicio circumstanta care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualitatii ori continuarii promotiei.

Produsele particpante la promotie vor putea fi achizitionate in limita stocului disponibil

Ce trebuie sa faca participantul:

  • sa cumpere minimum un produs participant la promotie;
  • sa descopere codurile unice inscriptionate pe pachetele promotionale achizitionate;
  • sa trimita in perioada campaniei codul unic promotional de pe produsele participante la promotie,  prin una dintre urmatoarele modalitati:
    • prin expedierea, in perioada 01 februarie 2017 – 01 mai 2017, a unui SMS la 3705 (tarif normal in retelele Telekom, Orange si Vodafone), continand Codul participant la promotie.
    • online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.amigo.ro, sau mobile website-ul www.amigo.ro. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: Codul si numarul telefonului mobil (numar valid activ in retelele Orange, Vodafone sau Telekom).

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

  • Premii mici, oferite prin momente norocoase:
    • 10.000 x Pachet Amigo cafea prajita si macinata 250g
  • Premiu mare, oferit prin tragere la sorti:
    • 1 x Automobil BMW X3

In aceasta promotie, un participant poate castiga maxim 3 premii constand in pachete de Amigo cafea prajita si macinata 250gr. si un premiu mare oferit prin tragere la sorti.

In cadrul prezentei promotii se vor acorda instant, prin momente norocoase, 10.000 de premii constand in pachete de Amigo cafea prajita si macinata 250 gr. Aceste premii se acorda in limita stocului disponibil in centrele de revendicare.

Premiile constand in 10.000 de pachete Amigo 250gr se vor oferi prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu se va desemna inaintea inceperii promotiei in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii Promotiei, din intervalul corespunzator perioadei promotiei. Momentele castigatoare vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator participantul care a transmis primul in promotie o inscriere valida dupa un moment castigator, indiferent de intervalul de timp concret dintre momentul castigator si momentul inscrierii in promotie.

Premiile mici vor putea fi ridicate din locatiile din Anexa regulamentului oficial, de catre castigatori doar din momentul primirii SMS-ului cu cod unic si pana la data de 07.05.2017, in limita stocului disponibil in centre. Premiile mici pot fi revendicate doar pe baza SMS-ului ce contine un cod unic trimis de catre organizator castigatorilor. Lista centrelor de premiere poate fi consultata online pe site-ul www.amigo.ro, la linia informativa a promotiei 021.207.00.33 sau in anexa regulamentului oficial.

Dupa incheierea promotiei, pe data de 04 mai 2017, se va organiza o tragere la sorti la sediul Mediapost Hit Mail, in cadrul careia se va extrage codul castigator aferent premiului mare. In cadrul tragerii la sorti, vor intra toate codurile valide inscrise in promotie prin SMS/WEB in perioada Promotiei. Tragerea la sorti va fi electronica si se va efectua in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii la sorti se va desemna 1 castigator al premiului mare, constand intr-un automobil BMW X3 si 30 de rezerve.

Castigatorul premiului mare extras prin tragere la sorti va fi contactat in termen de 3 zile lucratoare de la data extragerii si va fi validat conform prezentului Regulament. Dupa validare, va putea intra in posesia premiului constand intr-un automobil BMW X3 in termen de maxim 30 zile calendaristice, prin inmanare personala. Castigatorul premiului mare acordat prin tragere la sorti va fi afisat pe website-ul www.amigo.ro dupa validarea acestuia.