Acest concurs a expirat în data de 2016-12-17. Vezi concursurile active aici.
Recunoaste hiturile iernii si poti castiga un aspirator Karcher!

Campania se va desfasura in intervalul 03 decembrie – 16 decembrie 2016, inclusiv. Concursurile au loc o data pe zi, de luni pana vineri, in intervalul 5 decembrie 2016 si pana la data de 16 decembrie 2016, inclusiv, in cadrul programului postului Magic FM din intervalul orar 07.00-10.00.

In intervalul 07:00 - 10:00, la semnalul de concurs, DJii vor selecta un participant care s-a inscris in prealabil pe site-ul www.magicfm.ro si vor intra in direct cu acesta. Pentru a fi declarat castigator, participantul la concurs trebuie sa recunoasca un fragment muzical bruiat de alte sunete. Daca participantul indica in mod corect numele piesei sau pe cel al interpretului, este declarat castigator, in direct. In cazul in care ascultatorul nu indica in mod corect nici numele piesei, nici pe cel al interpretului, DJii vor selacta un alt participant care s-a inscris in campanie. Procedura se reia pana cand se va stabili un castigator al editiei concursului din ziua respectiva. Realizatorii emisiunii matinale de la Magic FM decid daca valideaza ca fiind corect raspunsul furnizat de participant. Decizia lor este finala. Mecanismul descris anterior se repeta la fiecare editie de concurs din cadrul Campaniei.

Pe parcursul derularii campaniei e va acorda cate un premiu la fiecare editie a concursului, respectiv cate 1 premiu pe zi, in total se vor acorda 10 premii in valoare totala de 3.042,00 lei. Un premiu consta intr-un aspirator Karcher WD2 in valoare de 304,20 lei.