Acest concurs a expirat în data de 2017-03-10. Vezi concursurile active aici.
KFC - Like Exchange

Campania “KFC - Like Exchange” este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 06.01.2017 ora 10.00.00 – 09.03.2017 ora 23.59.59 inclusiv.

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • sa acceseze pagina www.kfc.ro/likeexchange si sa urmeze pasii campaniei;
  • sa se autentifice cu contul de Facebook (sa detina cont pe facebook.com). In cazul in care participantul nu are creat cont de Facebook isi poate crea unul in mod gratuit accesand site-ul facebook.com;
  • sa urmeze pasii descirisi in pagina online pentru scanarea profilului de Facebook pentru identificarea numarului de aprecieri (like-uri) obtinut in urma propriilor postari publice din luna decembrie 2016. Daca un participant a cumulat, in urma postarilor sale cel putin 1.250 de aprecieri (like-uri), acesta va primi un voucher online pentru un Smart Menu ce poate fi utilizat in oricare din restaurantele KFC de pe teritoriul Romaniei, pana la data de 09.03.2016. Se vor lua in calcul doar aprecierile (like-urile) postarilor care sunt publice in momentul scanarii profilului pe site-ul campaniei. Postarile luate in calcul de scanerul din pagina oline concurs pot fi de tip text (statusuri), poza, share link, video.
  • sa acceseze butonul “Da-i share si poti castiga” pentru a se inscrie in tragerea la sorti pentru marele premiu, oferit dupa incheierea campaniei prin tragere la sorti;
  • sa completeze datele din formular, dupa accesarea butonului “Da-i share si poti castiga” cu nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, bifa ca “Sunt de acord cu regulamentul”; share (distribuie) pe pagina personala de Facebook a rezultatului obtinut in urma scanarii profilului pentru a intra in tragerea la sorti pentru marele premiu constand intr-un aparat foto pentru Social Media (Polaroid SNAP).

Un participant poate accesa si se poate inscrie de mai multe ori pe pagina campaniei insa nu poate castiga mai mult de 1 premiu ce consta intr-un "Voucher “Smart Menu” sau 1 premiu ce consta intr-un aparat foto pentru Social Media (Polaroid SNAP).

In cadrul campaniei se vor acorda:

  • vouchere “Smart Menu” in limita totala a 100.000 de bucati, in valoare de 12.50 ron fiecare, ce vor fi acordate participantilor care au un numar de minimum 1.250 de aprecieri (like-uri) in luna decembrie 2016, la momentul scanarii profilului
  • un “Premiu mare” ce consta intr-un aparat foto pentru Social Media (Polaroid SocialmaMc), ce va fi acordat prin tragere la sorti dupa incheierea campaniei.

Premiile ce constau in Vouchere “Smart Menu”, se vor acorda garantat fiecarui participant ce isi scaneaza profilul de Facebook si are minimum 1.250 de aprecieri (like-uri) cumulate in luna decembrie 2016. Fiecare castigator va primi 1 voucher cu un cod unic pe baza caruia isi poate achizitiona 1 Smart Menu din oricare dintre Restauranetele KFC de pe teritoriul Romaniei, in valoare de 12.5 RON/fiecare.

In cadrul campaniei se va mai acorda 1 premiu constand intr-un aparat foto pentru Social Media (Polaroid SNAP) prin tragere la sorti electronica, in data de 14.03.2016 in prezenta unui Notar Public. Vor fi eligibili pentru tragerea la sorti toti participanti care au accesat website-ul in perioada 6 ianuarie – 9 martie 2017, si-au scanat profilul, au completat formularul de date personale si au finalizat inscrierea prin distribuirea numarului de aprecieri din decembrie 2016, obtinute in urma scanarii.