Acest concurs a expirat în data de 2016-11-01. Vezi concursurile active aici.
Gaseste cat mai multe case izolate cu Ecose inainte ca timpul sa expire si castiga!

Concursul se desfasoara in perioada 4  iulie 2016, ora 12:00 – 31 octombrie 2016, ora 12:00.

Pentru a intra în concurs participantii trebuie:

  • sa acceseze pagina web www.ecose.com;
  • să furnizeze codul poștal al localitatii de unde sunt;
  • să găsească cât mai multe case izolate cu ECOSE (aceasta este o simulare/joc – nu case izolate cu adevărat cu ECOSE) în timpul specificat (implicit, 30 de secunde, dar poate fi prelungit cu câte 5 secunde dacă se dă clic pe stelele care apar aleatoriu în chat);
  • să răspundă la întrebarea suplimentară și să-și înregistreze detaliile de contact;

În funcție de răspunsul la întrebarea suplimentară, Knauf Insulation va selecta 106 concurenți câștigători:  101 din publicul general, arhitecți și proiectanți și  5 montatori/meşteri, pentru care există un premiu special separat.

Premiul cel mare este desemnat participantului care a răspuns cât mai apropiat de răspunsul corect la întrebarea suplimentară.

Urmatorii 100 participanţi cu răspunsuri cât mai apropiate de răspunsul corect câştigă cele 100 de premii mici.

Primii 5 montatori (meşteri) care răspund cât mai apropiat de răspunsul corect la întrebarea suplimentară şi sunt validaţi ca fiind meşteri/montatori, câştigă premiile speciale. În caz de egalitate câştigă persoana care a trimis prima raspunsul la întrebarea suplimentară. 

Premiul cel mare, acordat participantului care a răspuns cât mai apropiat de răspunsul corect la întrebarea suplimentară şi a trimis răspunsul până la 30 octombrie 2016, constă în:

  • La alegere între: 1 TV LED UHD SMART sau 1 Tabletă Ipad

Cele 100 premii câştigate de către următorii 100 participanţi cu răspunsuri cât mai apropiate de răspunsul corect, constau în:

  • căni termoizolante

Cele 5 premii speciale, câştigate de către montatorii (meşterii) care răspund cât mai apropiat de răspunsul corect la întrebarea suplimentară şi sunt validaţi ca fiind meşteri/montatori, constau în:

  • Smartphone Samsung Galaxy

Câștigătorii vor fi anunțați personal prin e-mail pe data de 16 noiembrie .