Acest concurs a expirat în data de 2017-05-01. Vezi concursurile active aici.
Exploreaza noul site EuroGsm si castiga un Samsung Galaxy S7!

Loteria publicitară “Explorează noul site EuroGsm și câștigă un Samsung Galaxy S7!” este organizată în perioada 29.03.2017 - 30.04.2017, iar tragerea la sorți finală va avea loc în data de 16.05.2017. 

Pentru a se înscrie la loterie, participantul trebuie ca, în perioada 29.03.2017 - 30.04.2017, să acceseze site-ul www.eurogsm.ro, să achiziționeze un produs comercializat pe acest site și să se aboneze la newsletter-ul EuroGsm (să nu debifeze casuța dedicată abonării la newsletter, plasată în pagina de finalizare a comenzii și să valideze abonarea acceasând link-ul de confirmare pe care îl vor primi prin email, ulterior comenzii).

Persoanele care respectă condițiile de calificare, mai sus enunțate, dar returnează produsul achiziționat în mai puțin de 30 de zile de la data confirmarii comenzii, vor fi excluse din tombolă. În situația în care câștigătorul returnează produsul comandat după primirea premiului, acesta se obligă să restituie inclusiv premiul câștigat.

Cu cat o persoana plasează mai multe comenzi pe perioada desfasurarii loteriei publicitare,cu atat are mai multe șanse să câștige premiul, abonarea la newsletter fiind necesară să se facă o singură dată.

Persoanele deja abonate la newsletter înainte de activarea loteriei publicitare (29.03.2017), cu una sau mai multe adrese de e-mail si care plasează o comandă pe site-ul Organizatorului, in perioada desfășurării loteriei publicitare, se vor califica automat pentru tombolă, nefiind necesar să se aboneze încă o dată la newsletter. Șansele de câștig fiind direct proportionale cu numarul de comenzi plasate in intervalul desfasurarii acestei loterii.

Premiul constă în:

  • 1 buc. Samsung Galaxy S7 black, în valoare totala de 2599.90 lei, cu TVA inclus

Nu este posibilă înlocuirea premiului câștigat cu alte beneficii şi nu se poate solicita contravaloarea în bani a premiului.

Tragerea la sorţi pentru acordarea premiului va avea loc în data de 16.05.2017.