Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Imi place sportul extrem.

Urmărește cele mai cool emisiuni sportive de pe canalul Trace Sport Stars prin aplicația Orange TV Go și poți câștiga un Go Pro Hero 4. Iar dacă ești pasionat de adrenalină, nu rata emisiunea "Wild Spirits" de pe Trace Sport Stars în fiecare vineri, de la 20:55.

În plus, te poți distra fără griji pentru că accesul la canalele Trace Sport Stars și Trace Urban este gratuit în aplicația Orange TV Go, iar traficul de internet în cadrul acesteia este de asemenea gratuit până la 31 decembrie.

Ce trebuie să faci pentru a fi înscris la tragerea la sorți:

  1. Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play;
  2. Urmărește gratuit canalul Trace Sport Stars prin Orange TV Go în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie;

Traficul de date corespunzător accesării site-ului tvgo.orange.ro va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, în perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2016 ai acces la canalele Trace Sport Stars și Trace Urban indiferent de pachetul deținut.

Premiul oferit de organizator participantului desemnat castigator al promotiei, in urma tragerii la sorti este un dispozitiv GoPro HERO 4 in valoare de 2260 RON (TVA inclus).

Tragerea la sorti pentru acordarea premiului se va realiza in data de 9 ianuarie 2017, la sediul organizatorului.