Acest concurs a expirat în data de 2018-10-02. Vezi concursurile active aici.
Când talentul și pasiunea te ajută să reușești la nivel mondial!

Dacă ești pasionat de noile tendințe în moda străzii, cu siguranță ai auzit de Ghica Popa. Dacă numele lui nu a ajuns la urechile tale până acum, află că este un talentat designer român care a colaborat cu multe branduri din țară și străinătate.

Absolvent al Universității de Arte, Ghica a căutat de la început să își croiască un stil propriu, distinct și atractiv. În ultimii ani, lucrările sale au ajuns în Japonia, Anglia, SUA, Noua Zeelandă și Taiwan.

Ghica este acum cel de-al treilea artist care colaborează cu QREATOR pentru Qollection, seria de ediții limitate cu obiecte vestimentare și accesorii. Ilustratorul aduce trei din desenele sale – Artistul, Fata cu fotografiile și Muzicianul – pe o colecție de tricouri must-have.

Blogul Manafu.ro a lansat un concurs împreună cu QREATOR prin care oferă 3 tricouri cititorilor.

QREATOR este un spațiu de creație din București, lansat în urmă cu un an și deschis tuturor artiștilor și creatorilor.

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul QREATOR și să spuneți într-un comentariu pe blogul Manafu.ro care dintre camerele acestui spațiu de creație vă place cel mai mult. Numele camerei este de ajuns. Pe 1 octombrie, vor fi anunțați prin tragere la sorți cei trei câștigători. Succes!