Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Cautatorii de comori au intrat si ei in vacanta odata cu Ramona si Sebastian Cotzofana, dar fii pe faza, pentru ca ei se intorc din 14 august!

Căutătorii de comori au intrat și ei în vacanță odată cu Ramona și Sebastian Cotzofană, dar fii pe fază, pentru că ei se întorc din 14 august!

Cine caută distracție cu Pro FM, găsește premii la Divertiland Water Park: smartphone-uri Samsung Galaxy J5 2017, cu abonament Digi Mobil Nelimitat, hoverboard-uri si multe alte premii surpriza! 

Ascultă După-amiaza blană, cu Ramona și Sebastian Coțofană și alătură-te lor la cea mai tare căutare de comori de la Divertiland.

Cum poti să fii și tu printre Căutătorii de Comori Pro FM?

  • Ascultă emisiunea După-amiaza blană cu Ramona și Sebastian Coțofană  între 16.00 - 19.00
  • Intră în concurs, de luni până miercuri, fii atent la provocarea zilei pe care o lansează cei doi și demonstrează-le că ai stofă de căutător de comori
  • După ce auzi semnalul de concurs, ai 5 minute la dispoziție să trimiți mesaj pe whatssapp – 0771001872 – cu răspunsul tău la provocarea lor

În fiecare săptămână, Ramona și Sebastian aleg 10 dintre cei mai ingenioși căutători de comori pe care îi recompensează cu un premiu surpriză.

Dacă ești printre cei 10 norocoși, rămâi alături de Ramona și Sebastian pentru că în fiecare zi de joi, ei sapă pentru tine la Divertiland Water Park iar tu iei garantat un premiu

Ce premii poți să câștigi?

  • Smartphone-uri Samsung Galaxy J5 2017, cu abonament Digi Mobil Optim Nelimitat
  • Hoverboard-uri
  • Super accesorii de sezon si gadget-uri cool