Acest concurs a expirat în data de 2017-03-23. Vezi concursurile active aici.
Tema provocarii de fotografie culinara este: Motive de sarbatoare.

Campania "Foodsie" se va desfasura in perioada 23.12.2016 – 22.03.2017.

Campania se desfasoara prin intermediul paginii www.foodsie.ro pe parcursul a 12 saptamani unde vor fi lansate 3 categorii de provocari dupa cum urmeaza:

  • Categoria de gatit retete;
  • Categoria de aranjat preparatul;
  • Categoria de fotografie culinara;

La inceputul campaniei toate cele 3 categorii de provocari vor fi lansate cu o “Tema”. La fiecare 4 saptamani, “tema”, va fi schimbata. In total campania va avea 9 teme.

Pentru a se inscrie in campanie, participantul trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  1. sa aiba varsta minima de 18 ani impliniti la data inscrierii in campanie;
  2. sa acceseze pagina www.foodsie.ro in perioda de desfasurare a campaniei;
  3. sa isi creeze cont cu urmatoarele informatii obligatorii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail; oras;
  4. sa aleaga provocarea si sa urmeze pasii acesteia;
  5. sa incarce o imagine conform specificatiilor (ca dimensiune, format, denumire) si care sa respecte cumulat toate regulile campaniei;

Un participant se poate inscrie la oricare dintre provocari si la orice “tema” (inclusiv “teme” anterioare) cu un numar maxim de 10 inscrieri pe zi. Participantul va intra in tragerea la sorti pentru premiile campaniei doar daca inscrierea a fost aprobata de organizator.

Toate inscrierile in campanie vor fi moderate si aprobate in termen de 48 de ore lucratoare de la data inregistrarii. 

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele categorii de premii:

  • Premiu Mare - acordat prin jurizare la finalul campaniei:
    • 1 x Salariu de chef pentru 6 luni
  • Premii Medii - acordate prin tragere la sorti la finalul fiecarei luni:
    • 3 x Vacanta culinara pentru 2 persoane
  • Premii Mici -  acordate prin tragere la sorti la finalul fiecarei saptamani:
    • 12 x Voucher Curs Foto
    • 12 x Voucher Curs Plating
    • 12 x Voucher Curs Cooking

Premiile Mici vor fi acordate prin tragere la sorti electronica la finalul fiecarei saptamani. O saptamana de campanie incepe in aceeasi zi a saptamanii ca si prima zi de campanie, la ora 00.00.00 si va dura 7 zile, ora 23.59.59. Tragerea la sorti se va efectua in prima zi lucratoare dupa incheierea saptamanii de campanie si se va desemna cate 1 castigator pentru fiecare provocare, in total se vor desemna 3 castigatori: 1 castigator pentru premiul constand in Voucher Curs Foto, 1 castigator pentru premiul constand in Voucher Curs Plating si 1 castigator pentru premiul constand in Voucher Curs Cooking.

Premiile Medii vor fi acordate prin tragere la sorti electronica la finalul celor 4 saptamani in care a fost activa provocarea. Tragearea la sorti se va efectua in prima zi lucratoare dupa incheierea celor 4 saptamani. In tragerea la sorti vor intra toate isncrierile valide de pe parcursul celor 4 saptamani in care a fost activa activa provocarea. In cadrul tragerii la sorti se va desemna un castigator.

Pentru Premiul Mare se vor desemna 10 finalisti prin jurizare in termen de maxim 14 zile calendaristice de la incheierea campaniei. Jurizarea este un proces subiectiv, care se va face de 3 jurati, reprezentanti ai organizatorului. Juriul va lua in considerare originalitatea, respectarea tematicilor, calitatea imaginii, calitatea asezarii in farfurie a produsului, calitatea produsului finit pozat. Juriul va acorda fiecarui Participant eligibil*, un punctaj cuprins intre 0 si 100 de puncte, luand in considerare urmatoarele:

  • creativitatea si originalitatea imaginilor (punctaj minim 0, punctaj maxim 25);
  • respectarea temelor propuse (punctaj minim 0, punctaj maxim 25);
  • compozitia imaginii (punctaj minim 0, punctaj maxim 25);
  • utilizarea tehnicilor prezentate in provocari (punctaj minim 0, punctaj maxim 25);

Cei 10 finalisti desemnati prin jurizare vor participa intr-un show culinar. Castigatorul premiului cel mare se va desemna in urma probelor executate in timpul show-ului culinar. Procesul de jurizare pentru showul culinar se va stabili in functie de formatul emisiunii.