Acest concurs a expirat în data de 2018-07-01. Vezi concursurile active aici.
PromoRace - concurs cu premii, fara taxa de participare.

Concursul publicitar Promorace se desfășoară în fiecare săptămână, de luni ora 14.00 până duminică ora 23.59. Acest lucru face să nu existe practic nici o zi în care concursul să nu fie disponibil, astfel încât concurenții au o perioadă de timp generoasă de participare la concurs, în același timp însă neavând de așteptat decât câteva zile pentru a afla rezultatele tragerii la sorți și a avea posibilitatea de a participa la un nou concurs.

Pentru a participa la concursul Promorace, trebuie urmați următorii pași:

  • Se creează cont executând clic pe butonul Crează cont nou;
  • După înregistrare, concurentul va primi un e-mail de cu link-ul de activare (atenție! Email-ul poate ajunge în folderul de Spam. Verificati imediat acest folder daca nu va apare nimic in Inbox.);
  • Pentru a activa efectiv contul creat, se execută clic pe bannerul albastru din corpul email-ului;
  • Pentru a se câștiga premiul dintr-o imagine, trebuie să se intre în concurs executând clic pe imaginea “Intră în concurs”, după care se execută clic pe imaginea de produs. Imediat se deschide o fereastră cu prima întrebare la care se răspunde completând pe liniile punctate răspunsul ce se impune. Numărul de linii punctate corespunde cu numărul de litere din fiecare cuvânt. După completare, se execută clic pe imaginea “Trimite răspuns”, trecându-se astfel la următoarea întrebare. Nu trebuie apăsat pe tasta de spațiu unde sunt mai multe cuvinte, saltul de la un cuvânt la altul făcându-se automat.

Atenție! Dacă se greșește o literă și ați trimis repede răspunsul, nu se poate reveni pe întrebare pentru corectarea răspunsului, așa că recomandarea este: fără grabă și mare atenție.

Fiecare premiu are atașat un link ce duce la o pagina care descrie produsul și unde pot fi analizate caracteristicile acestuia. 

În valoarea premiului intră și costul transportului produsului câștigat, de la Organizator până la câștigător.

Se poate ieși oricând din concurs, acesta putând fi continuat din același loc din care a fost întrerupt, mai târziu în aceeași zi sau în oricare alta zi, până la  momentul încheierii concursului.

Imaginea produsului la care s-a răspuns la toate întrebările va apărea estompată, pentru a se putea face diferența dintre produsele la care s-a răspuns și cele la care nu s-a răspuns.

Intre concursuri, respectiv de duminică ora 23:59 până luni ora 14:00, concursul nu este activ. Participanții pot însă consulta și în acestă perioadă pagina personală.

Premiile săptămânii 25 iunie - 01 iulie 2018:

  • 1 Hard extern de 1 TB
  • 2 Carduri de memorie a câte 64 Gb
  • 2 Baterii externe
  • 3 Seturi de bec LED cu efect de flacără + abajur Brades
  • 5 seturi a câte 3 becuri LED de la MagicLED