Acest concurs a expirat în data de 2016-12-23. Vezi concursurile active aici.
Fii tu Secret Santa!

Campania "Secret Santa" se va desfasura in intervalul 07 decembrie – 22 decembrie 2016, in fiecare zi de luni pana duminica, in intervalul 06:00 - 22:00, vor fi maximum 5 editii de concurs pe zi. 

Cu incepere de la ora 06:00, realizatorii emisiunii vor lansa concursul campaniei. Pentru a putea participa la campanie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa se inscrie, prin completarea formularului de concurs cu datele personale, in sectiunea de concurs destinata campaniei. Dupa completarea formularului cu datele personale, trebuie sa mentioneze, in campul special destinat, pentru cine doresc sa fie SECRET SANTA, ce cadou sa primeasca persoana pentru care participantul la campanie doreste sa fie SECRET SANTA si de ce merita sa il primeasca. Inscrierea in campanie se poate face si prin trimiterea unui SMS la 0722206020 (tarif normal) cu numele participantului, pentru cine doresc sa fie SECRET SANTA, ce cadou sa primeasca persoana pentru care participantul la campanie doreste sa fie SECRET SANTA si de ce merita sa il primeasca.

Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele primite de la participantii la campanie in sectiunea de pe www.kissfm.ro destinata concursului, respectiv din cele primite prin SMS la 0722206020 (tarif normal).

In fiecare editie de concurs va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Persoana pentru care a fost compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul editiei. 

Pentru a fi validat, acesta trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii pe postul de radio Kiss FM. Mesajele care contin un limbaj tendentios sau vulgar nu vor fi facute publice, iar participantii care le-au redactat si expediat nu se vor putea califica pentru castigarea unuia dintre premiile puse in joc.

Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 25.000 de Euro. Premiile pot consta in bunuri. In cadrul fiecarei editii de concurs a campaniei se va acorda cate un premiu, vor fi maximum 5 premii pe zi.