Acest concurs a expirat în data de 2017-06-01. Vezi concursurile active aici.
Racoreste-te cu premiile La Strada!

Promotia “Racoreste-te cu premiile LA STRADA” incepe pe data de 01.05.2017 ora 00:00:01 si va dura pana la 31.05.2017 ora 23:59:59.

Produsele participante sunt inghetatele La Strada 120ml, disponibile la raft in perioada promotiei, in benzinariile Participante OMV, de pe intreg teritoriul Romaniei:

  • La Strada 120ml ciocolata
  • La Strada 120ml vanilie
  • La Strada 120ml mango
  • La Strada 120ml capsuni
  • La Strada 120ml fistic

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie sa achizitioneze in perioada campaniei din orice benzinarie OMV de pe teritoriul Romaniei, oricare inghetata La Strada 120ml, si sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitia unui produs participant la promotie, in perioada promotiei. Pentru orice produs La Strada 120ml, achizitionat din benzinariile OMV, in perioda promotiei, participantul va primi la casa un card razuibil, prin intermediul caruia poate castiga pe loc, unul dintre premiile campaniei, si anume: 

  • una dintre cele 1000 de inghetate La Strada capsuni 120ml, in valoare unitara de 5.76 lei (TVA inclus) sau
  • una dintre cele 100 de genti termoizolante pentru picnic, in valoare unitara de 81.39 lei (TVA inclus) sau
  • marele premiu, 1 excursie la Paris pentru doua persoane. Excursia este valabila pana la sfarsitul anului 2017 si include  transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Paris-Bucuresti, cazare pentru 3 nopti la un hotel de 4 stele, mic dejun. Premiul constand in excursie la Paris pentru doua persoane va fi acordat sub forma de voucher cu valoarea de 5878.47 lei (TVA inclus), ce poate fi valorificat exclusiv la agentia de turism VOLA, doar pana la sfarsitul anului 2017.

In urma razuirii cardului primit la achizitionarea unei inghetate La Strada 120ml, participantul poate descoperi unul dintre urmatoarele mesaje, inscrise pe respectivul card:

  • ai castigat o excursie la Paris!
  • ai castigat un cooler bag pentru picnic!
  • ai castigat o inghetata La Strada capsuni 120ml
  • mai incearca!

In cazul in care mesajul inscris pe cardul razuibil este unul castigator, Participantul trebuie sa mearga la casa de marcat a benzinariei OMV de unde a achizitionat inghetata La Strada 120ml pentru care a primit cardul castigator, iar acolo persoana responsabila din partea benzinariei, il va semna si stampila.

Daca Participantul a castigat o inghetata La Strada capsuni 120ml, o va primi pe loc, in limita stocului disponibil din locatia respectiva, si va trebui sa predea, persoanei responsabile din partea benzinariei OMV, cardul rezuibil, semnat. Persoana responsabila din OMV va preda catre reprezentantul Macromex cardurile castigatoare de inghetata colectate pe perioada Promotiei.

Daca participantul este potentialul castigator al unui premiu constand intr-o geanta termoizolanta pentru picnic, sau al marelui premiu constand intr-o excursie la Paris, pentru doua persoane, persoana responsabila din partea benzinariei OMV ii va inmana un pliant ce contine pasii ce trebuie urmati de catre participant, pentru validarea castigului si intrarea in posesia a premiului.

Participantii la Campanie trebuie sa pastreze bonul fiscal ce atesta achizitia Produselor Participante, in perioada promotiei, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

In termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data incheierii Campaniei, lista castigatorilor (de premii constand geanta termoizolanta pentru picnic sau excursie la Paris pentru doua persoane) validati va fi publicata pe pagina de facebook a brandului La Strada.