Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Descopera Provocarile Live! Stilul tau, culoarea ta, sansa ta de a o vedea LIVE pe Lady Gaga!

Promotia se va derula in perioada 1 - 31 iulie 2017 pe teritoriul Romaniei, exclusiv in mediul online, pe pagina de Facebook Schwarzkopf Romania.

Produsele a caror achizitionare dau dreptul de participare la promotie sunt produse cosmetice si de infrumusetare, apartinand marcii Schwarzkopf Live aflate la vanzare in orice magazin de pe teritoriul. 

ln cadrul prezentei campanii, participantii trebuie sa achizitioneze orice produs Schwarzkopf Live, sa se inscrie in aplicatia Experimenteaza Schwarzkopf Live, disponibila pe pagina de Facebook Schwarzkopf Romania si astfel pot catiga premii prin tragere la sorti.

Pentru a participa la promotie, participantii trebuie sa cumpere orice produs Schwarzkopf Live, sa inscrie numarul bonului in aplicatia Experimenteaza Schwarzkopf Live, disponibila pe pagina de Facebook Schwarzkopf Romania si vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul din premiile:

  • 5 x kit complet produse Schwarzkopf Live (9 produse)
  • 1 x pachet complet pentru 2 persoane la concertul Lady Gaga de la Paris - 6 oct 2017

Participantii se pot inscrie la tombola accesand aplicatia Experimenteaza Schwarzkopf Live de pe pagina de Facebook Schwarzkopf Romania, completand datele solicitate. De asemenea, pentru ca inscrierea sa fie completa, participantul trebuie sa indeplineasca provocarea saptamanaii si sa o dovedeasca prin incarcarea unei poze in aplicatie. Saptamanal, va fi lansata o provocare, iar participantii trebuie sa isi faca o poza pe careia o incarce pe pagina de Facebook Schwarzkopf Romania, in aplicatia Experimenteaza Schwarzkopf Live.