Acest concurs a expirat în data de 2018-02-25. Vezi concursurile active aici.
Trash the dress in Malta!

7 nopți. 8 zile. O țară de poveste și cea mai tare ședință foto ”trash the dress” realizată cu un profesionist, plus o surpriză pregătită de o artistă care vine să completeze tabloul unei amintiri perfecte.

Europa FM și Malta Travel vă oferă șansa de a schimba o amintire de la nunta voastră pe o serie de amintiri noi trăite în Malta.

Dacă ai păstrat rochia de mireasă, descoperă trendul momentului pentru tinerii căsătoriți, trash the dress, și dă-i rochiei de mireasă un final de poveste în cea mai intensă ședință foto realizată într-o vacanță de 7 nopți în Malta.

Vă așteaptă un zbor lin cu avionul, tratament VIP la destinație și fotografii care să vă amintească de cum ați început viața în doi.

Încarcă o fotografie de la nunta voastră pe europafm.ro până pe 23 februarie, asigurați-vă că aveți rochia de mireasă și sunteți gata să o ”distrugeți” într-o ședință foto de poveste, iar pe 24 februarie, de Dragobete, la Europa FM aflați în direct dacă plecați în Malta cu Malta Travel.

Cu două zile înainte de a anunța câștigătorul, în cadrul Târgului de Turism al României (TTR) de la Bucureşti, la standul Malta Travel, vei afla în cadrul unui eveniment spectaculos cine este artista care va face surprize câștigătorilor în Malta.