Acest concurs a expirat în data de 2017-05-08. Vezi concursurile active aici.
Inca putin si intram in lumea momentelor traite chiar in aceasta clipa, chiar aici.

Campania promotionala Pall Mall „RIGHT NOW” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 20 Martie 2017 ora 00:00:00 - 7 Mai 2017 ora 23:59:59, inclusiv (ora Romaniei).

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, fumatoare, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 19 martie 2017, cetateni romani, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania si care accepta termenii si conditiile Regulamentului Oficial.

Produsele participante la aceasta campanie promotionala sunt pachetele de tigarete PALL MALL EXTRA CUT (variantele BLACK, BLUE, WHITE, DOUBLE CLICK BLUE, CLICK ON BLACK, CLICK ON BLUE)PALL MALL SLINE (BLUE SWITCH, VIOLET SWITCH, ARCTIC WAVE)PALL MALL BLUE, comercializate de British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L. pe teritoriul Romaniei.

Fiecare pachet participant la aceasta campanie contine in interiorul pachetului un cod unic, dupa cum urmeaza:

  • Pachetele de PALL MALL EXTRA CUT si PALL MALL BLUE participante la campanie, au tiparit in interiorul capacului pachetelor de tigarete un cod unic format din 10 caractere alfanumerice;
  • Pachetele de PALL MALL S-LINE, participante la campanie, au tiparit in interiorul capacului pachetelor de tigarete un cod unic format din 8 caractere alfanumerice.

Campania Pall Mall “RIGHT NOW” se desfasoara prin intermediul website-ului www.mereumaimult.ro. La prima accesare a website-ului, un Participant trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa completeze numarul de telefon mobil - participantul va primi un cod de activare prin SMS, pe numarul de telefon completat;
  • sa introduca codul primit prin SMS;
  • sa completeze corect urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: Telefon Mobil, Nume, Prenume, Sex, Data Nasterii, E-mail, Localitate, Judet, Marca de tigarete fumata de obicei, Parola si un cod valid din pachetul de tigarete, valid. Ulterior, pentru accesarea site-ului, Participantii trebuie sa introduca numarul de telefon mobil si parola setata.

Un Participant poate introduce maxim 15 coduri valide intr-o saptamana (de luni pana duminica) pe perioada de desfasurare a acestei Campanii.

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii promotionale sunt:

  • Marele premiu – o vacanta de 20.000 EUR. Marele premiu se acorda prin tragere la sorti, la sfarsitul Campaniei. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid.
  • Premii saptamanale - acordate prin trageri la sorti saptamanale. La fiecare cod valid introdus, participantii au posibilitatea alocarii acestuia pentru unul din cele 4 premii saptamanale. Fiecare cod alocat reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru premiul respectiv. Premiile saptamanale oferite sunt iPhone 7 32 GB, Ceas Sunto, Camera foto Canon 100D si Bicicleta Pegas Magistral.
  • Premii surpriza – acestea pot fi castigate instant la accesarea si citirea unui editorial prezent pe website-ul www.mereumaimult.ro. In perioada 20 Martie – 7 Mai 2017 se vor acorda 40 de premii constand intr-o boxa portabila JBL FLIP 3. Acest tip de premiu se va acorda conform urmatorului mecanism: inainte de inceperea Campaniei are loc o tragere la sorti electronica prin care se vor desemna aleator momente castigatoare pentru fiecare premiu de acest tip, acordat instant, extragere asistata de un notar public. Toate momentele castigatoare se vor extrage in formatul: [zi/luna/an/ora/minut+ n (nr. de ordine)] pentru fiecare premiu. Premiul va fi castigat de al n-lea participant care va accesa un editorial pe website-ul www.mereumaimult.ro, dupa momentul desemnat castigator.
  • Premiul special iPhone 7 – acordat prin tragere la sorti. Participantii care se inscriu in baza de consumatori ai BAT (fie la momentul inscrierii in Campanie fie ulterior prin sectiunea CONTUL MEU) intra in tragerea la sorti pentru acest premiu.
  • Premii instant, constand in brichete si pachete de tigarete Pall Mall ce vor fi acordate conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in Campanie este castigator sau nu al unui astfel de premiu instant. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • Marele premiu:
    • 1 x Vacanta de 20.000 EURO
  • Premii saptamanale
    • 7 x iPhone 7, 32 gb 7 3,200 495 3.695
    • 7 x Bicicleta PEGAS: DRUMET VERDE NEON, 19" - 3X
    • 7 x Ceas Sunto Traverse Amber 7 1,800 229 2,029
    • 7 x Canon EOS 100D + EF-S 18-55 IS STM + card SDHC 32GB clasa 10 + geanta Navi 21
  • Premii surpriza:
    • 40 x Boxa JBL
  • Premii instant:
    • 155,000 x Bricheta
    • 85,000 x Pachet de tigarete Pall Mall

Pe toata durata campaniei un participant poate castiga maxim: marele premiu, un premiu saptamanal, un premiu supriza, premiul special, 3 brichete si 2 pachete de tigarete Pall Mall.

Toate tragerile la sorti se vor efectua electronic in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei si vor fi asistate de un Notar Public. Castigatorii desemnati prin tragere la sorti trebuie sa faca dovada, la cererea Organizatorilor, a cel putin unui capac de la pachetele participante cu un cod valid inscris de acesta, nedeteriorat, lizibil (nu se accepta fotocopii).

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului Marelui Premiu si a castigatorului Premiului special se va efectua electronic pe 9 Mai 2017, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorilor si va fi asistata de un Notar Public. Fiecare participant va intra in tragerea la sorti pentru marele premiu cu numarul de sanse acumulate in perioada corespunzatoare (numarul de coduri valide introduse = numarul de sanse pentru acest premiu).

Tragerile la sorti pentru premiile saptamanale - pentru a avea o sansa in tragerea la sorti saptamanala, fiecare participant trebuie sa inscrie in Campanie minim un cod valid, in saptamana anterioara tragerii la sorti, indiferent de modalitatea de inscriere si sa-l aloce unuia dintre premiile respective. Tragerile la sorti se vor desfasura dupa cum urmeaza:

  • pe 28 Martie 2017, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid si l-au alocat unui premiu saptamanal, in perioada 20 – 26 Martie 2017 (inclusiv);
  • pe 4 Aprilie 2017 la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid si l-au alocat unui premiu saptamanal, 27 Martie – 2 Aprilie 2017 (inclusiv);
  • pe 11 Aprilie 2017, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid si l-au alocat unui premiu saptamanal, 3 – 9 Aprilie 2017 (inclusiv);
  • pe 19 Aprilie 2017, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid si l-au alocat unui premiu saptamanal, 10 – 16 Aprilie 2017 (inclusiv);
  • pe 25 Aprilie 2017, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid si l-au alocat unui premiu saptamanal, 17 – 23 Aprilie 2017 (inclusiv);
  • pe 3 Mai 2017, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid si l-au alocat unui premiu saptamanal, 24 – 30 Aprilie 2017 (inclusiv);
  • pe 9 Mai 2017, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid si l-au alocat unui premiu saptamanal, 1 – 7 Mai 2017 (inclusiv).