Acest concurs a expirat în data de 2016-10-17. Vezi concursurile active aici.
Fii primul care testeaza Noul Renault MEGANE Sedan!

Campania va începe în data de 11 octombrie 2016, ora 12:00, ora României și se va încheia în data de 16 octombrie 2016, ora 15:00, ora României.

Campania este organizată și se desfășoară pe întreg teritoriul României, în spațiul virtual corespunzător website-ului Renault România, www.promotii.renault.ro cu denumirea „Lansare Megane Sedan” în conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Pentru a intra în tragerea la sorți participanții trebuie să completeze formularul de inscriere la concurs, fie în cadrul aplicației disponibile pe pagina de Facebook Renault România si pe website-ul Renault Romania www.promotii.renault.ro, fie că au solicitat inscriere in aplicatie, direct în showroom. 

Campania se adresează tuturor persoanelor fizice care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 14 octombrie 2016 cu domiciliul stabil/reședință în România.

Pentru a participa în campanie, participanții trebuie să acceseze aplicația denumită „Lansare Megane Sedan” disponibilă în două versiuni:

  • o versiune care poate fii accesată începând cu 11 octombrie 2016 până pe 16 octombrie 2016 pe site-ul Renault www.promotii.renault.ro;
  • cea de-a doua versiune, disponibilă în reţeaua autorizată Renault în perioada 14 – 16 octombrie 2016.

Indiferent de versiunea de aplicaţie prin care participanţii aleg să participe la Campanie, aceştia au o singură şansă de câştig.

Pentru a participa la campanie prin intermediul versiunii on-line participanţii trebuie să acceseze începând cu data de 11 octombrie 2016 pe una dintre cele două platforme www.promotii.renault.ro să completeze formularul, pentru se înregistra la concurs. Pentru a participa la tragerea la sorţi utilizatorul trebuie să meargă în oricare dintre showroom-urile Renault ca să valideze numarul de telefon mobil inscris in formular.

Pentru a intra în tragerea la sorţi, participanţii trebuie:

  • să completeze/selecteze în aplicaţie numele, prenumele, telefonul mobil, adresa de email, data naşterii şi să fie de acord cu termenii şi condiţiile de participare la prezenta campanie promoţională;
  • să meargă în oricare dintre showroomurile Renault în perioada 14-16 octombrie 2016 în intervalul orar: 09:00-19:00, în zilele de vineri şi sâmbătă şi 09:00 – 15:00 în ziua de duminică şi să comunice numarul de telefon mobil reprezentantului din showroom pentru validare. 
  • toate numerele de telefon mobil vor fi verificate de către reprezentantul din showroom prin accesarea aplicaţiei. 

Pentru a participa la campanie prin intermediul versiunii din showroom a aplicaţiei, participanţii trebuie să vină în showroomurile din reţeaua autorizată Renault în perioada 14 – 16 octombrie 2016, în intervalul orar: 09:00-19:00, în zilele de vineri şi sâmbătă şi 09:00 – 15:00 în ziua de duminică, să completeze datele în formularul special creat. Prin furnizarea numărul de telefon mobil, înscrierea este validată automat. Toţi participanţii, indiferent de modul în care sunt înscrişi la concurs, au o singură şansă de câştig.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor se va efectua în maxim 20 zile lucrătoare de la dată încheierii Campaniei în prezenţa unui notar public. 

Premiile oferite în cadrul prezentei campanii promoţionale constau în

  • 1 vacanta cu noul Megane Sedan intr-o destinatie pe teritoriul Romaniei. In plus, pe langa vehicul (contract de comodat pentru 7 zile) castigatorul primeste de la Organizator cazarea pentru doua persoane, pe perioada vacantei intr-un hotel boutique precum si echivalentul in lei a 450 € reprezentand bani de cheltuiala (oferiti prin transfer bancar).
  • 1 costum/rochie la comanda realizat un designer roman.
  • 1 smartwatch Vector Luna