Acest concurs a expirat în data de 2016-12-21. Vezi concursurile active aici.
Centimetrul cu zero calorii!

Competitia "Centrimetrul cu 0 calorii" va incepe la data de 10.10.2016 si se va finaliza la data de 20 decembrie 2016.

Pentru participarea si inscrierea valabila in competitie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa se inscrie nominal pe site-ul www.greensugar.ro, in pagina campaniei.
  • După înscriere, participanții vor primi un formular întocmit de nutritionist, pe care au obligația de a-l retransmite completat, în termen de 2 zile de la primire.

ATENTIE! Se considera inscrierea oficiala in concurs prin completarea si retransmiterea formularului!

  • Participanții vor completa pe proprie răspundere formularul inițial și ne vor face cunoscute eventualele restricții medicale, alergii la produse alimentare, probleme de sanatate, astfel încât nutriționistul să poată personaliza dieta în mod corect și documentat.
  • Dupa inscrierea oficiala, participantii vor primi codul voucher-ului in baza caruia isi va putea achizitiona produsele, cu reducere, de pe site-ul www.greensugar.ro.
  • Participanții vor colabora îndeaproape cu membrii echipei Green Sugar și cu nutriționistul, prin mail, și vor completa bisaptamanal formularele transmise de nutritionist, necesare monitorizării rezultatelor.
  • Participanții vor pregăti variantele de dulciuri propuse de nutriționist, conform dietei personalizate, și le vor îndulci EXCLUSIV cu Green Sugar.

ATENTIE! Cerinta OBLIGATORIE de a nu se folosi zahar sau alti indulcitori!

  • Participantii vor transmite saptamanal fotografii cu „dovezi” ale respectării dietei: cantarul, centimetrul, prajiturile pregatite cu Green Sugar, eventual mici exerciții fizice si le vor posta pe pagina oficiala a campaniei https://www.facebook.com/centimetrulcuzerocalorii/ (cu hashtag #greensugar, #centimetrulcuzerocalorii, #farazahar, #slabescucugreensugar).

ATENTIE! Cerinta OBLIGATORIE: Participanții vor anunța public, pe pagina proprie de facebook/ Instagram si alte retele de socializare, că acceptă provocarea și intră în competiția de slăbit Green Sugar si vor posta dulciurile realizate cu indulcitorul natural in cadrul programului de slabit sanatos. Participantul trebuie sa confirme faptul ca a luat cunostinta de prevederile prezentului Regulament Oficial si de necesitatea respectarii conditiilor Competitiei, referitoare la varsta de participare. 

In cadrul Competitiei se vor acorda urmatoarele premii:

  • a) Premiul cel mareo tinuta de designer, marca Catinca Roman.
  • b) Doua premii secundare: cosuri de suplimente naturale marca Laboratoarele Remedia.
  • c) Vouchere oferite de specialistii campaniei (nutritionist, psiholog, antrenor fitness), pentru continuarea colaborarii cu acestia pe o perioada de timp determinata.
  • d) Premii saptamanale de motivare, pe parcursul campaniei.

Condiții de acordare a premiilor: Premiile se vor acorda dupa urmatoarele criterii:

  • Intra in competitia finala concurentii care au respectat intocmai conditiile prezentului regulament si care au reusit sa scada minim 5 kg in greutate*.

*conform garantiilor specialistilor nostri in nutritie si sport, perioada de campanie este una optima pentru o scadere de minim 5 kg in greutate, in conditiile respectarii planului de dieta si miscare recomandat.

  • Premiul cel mare va fi castigat de cea mai spectaculoasă scădere în greutate.
  • Premiul 2 va fi câștigat de cea mai spectaculoasă scădere în circumferinta.
  • Premiul 3 va fi câștigat de cel mai activ participant pe pagina competitiei (numar de retete postate, feed-back in privinta respectarii dietei etc.)

Castigatorul marelui premiu isi va alege unul din cele 3 modele de tinute propuse de designer si apoi va primi toate informatiile necesare stabilirii intalnirii si discutiei cu acesta.

Castigatorul voucherului va beneficia exclusiv de bunurile si serviciile ce fac obiectul premiului castigat, nu de alte bunuri sau servicii sau contravaloarea in bani a premiului. In cazul in care castigatorul nu are domiciliul sau resedinta in Bucuresti, ci in alta localitate, va transmite designerului masuratorile necesare pentru realizarea tinutei.