Acest concurs a expirat în data de 2016-10-11. Vezi concursurile active aici.
Mic dejun cu Alpinesse!

Concursul “Mic dejun cu Alpinesse!” este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook a Meggle Romania in  perioada 29 septembrie 2016 – 10 octombrie 2016, ora 10:00.

Poate participa la acest Concurs orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania si avand 18 ani impliniti.

Pentru a putea participa la acest concurs, este necesara detinerea unui cont valid de utilizator pe site-ul Facebook

Pentru a se înscrie la concurs, utilizatorii trebuie să posteze într-un comentariu la postul de Facebook de concurs de pe pagina Meggle Romania o fotografie originala cu micul dejun, care să conțină pachetul unuia dintre cele trei sortimente Alpinesse, produs de Meggle.

Textul de concurs este:

"CONCURS! Mic dejun cu Alpinesse! Diminețile tale sunt mai frumoase cu Alpinesse! Postează într-un comentariu la această postare o fotografie făcută de tine cu micul dejun, care să conțină vizibil Alpinesse și modul în care acesta a fost savurat de tine sau de familia ta! Poate fi întins pe pâine cu ceva delicios deasupra, simplu sau, de exemplu, pus pe omleta de dimineață! Așteptăm să ne faceți poftă cu ideile voastre de mic dejun cu Alpinesse!"

Autorul fotografiei care primește cele mai multe like-uri va fi declarat câștigător.

Se accepta o singura inscriere de persoana.

In perioada 29 septembrie – 10 octombrie 2016, ora 10:00, fotografiile pot fi votate prin mecanismul Like al Facebook, independent de organizator. 

In cadrul prezentului concurs se va acorda un premiu constand intr-o selectie de produse Meggle – cinci pachete de Alpinesse clasic, cinci pachete de Alpinesse sărat și cinci pachete de Alpinesse cu iaurt.