Acest concurs a expirat în data de 2016-11-21. Vezi concursurile active aici.
Alege-ti destinatia!

Campania “Alege-ti destinatia” va incepe in data de 10.10.2016 (ora 06:00:00) si se va desfasura pana la data de 20.11.2016, inclusiv (ora 23:59:59)

Inscrierea la aceasta campanie se realizeaza prin crearea unui cont pe website-ul www.suzuki.ro, sau accesare contului existent in perioada campaniei.

Pentru a se inscrie in cursa pentru castigarea premiilor saptamanale, precum si a premiului cel mare constand in noul Suzuki SX4, un participant la campanie va trebui sa raspunde corect la toate intrebarile de pe platforma www.suzuki.ro. In momentul in care un concurent a raspuns corect la toate intrebarile, se califica pentru a castiga Noul Suzuki SX4 prin tragere la sorti.

La extragere participa toti participantii al caror cont este valid, intrunesc toate conditiile din regulament si raspund corect la toate intrebarile prezente pe website.

Pentru a putea raspunde corect la toate intrebarile presente in pagina de concurs de pe www.suzuki.ro este necesara completarea tuturor câmpurilor aferente intrebarilor.

Pentru aceasta, participanţii trebuie sa asculte emisiunea „Râzi cu Sergiu şi Andrei”, difuzata in cadrul postului Radio Kiss FM, de luni pâna vineri intre orele 06:00 - 10:00 si sa descopere indiciul zilei, care va consta in raspunsul la intrebarea rostita in direct de Sergiu si Andrei. Dupa descoperirea acestui indiciu, participantul se va autentifica pe www.suzuki.ro si va introduce raspunsul in câmpul corespondent zilei in curs. Daca raspunsul este corect, sistemul va semnala concurentului acest lucru printr-un mesaj de confirmare. Si in cazul in care concurentul introduce un raspuns gresit, sistemul ii va semnala acest fapt si va putea incerca din nou introducerea variantei corecte, in acel moment sau ulterior.

Recapituland informatiile de mai sus, incepand cu data de 10 octombrie, dupa ce participantul la concurs a completat formularul de creare cont disponibil pe website-ul www.suzuki.ro si l-a activat prin link-ul de activare primit via email, sau si-a accesat contul deja existent, acesta trebuie sa introduca, in fiecare zi, de luni pana vineri, timp de 6 saptamani (pe perioada desfasurarii campaniei), un cuvant cheie, un raspuns corect in interfata disponibila pe www.suzuki.ro sau saptamanal, in intervalul vineri-duminica, toate rasunsurile valabile din saptamana curenta sau orice raspuns lipsa/necompletat. Orice raspuns poate fi introdus si ulterior, pe toata durata campaniei, pana in ultima ora a ultimei zi.

La completarea corecta a fiecarui raspuns, concurentul va primi pe email un mesaj de confirmare. La completarea tuturor raspunsurilor (30 de raspunsuri), concurentul va primi un mesaj de felicitare si confirmarea ca s-a inscris in cursa pentru marele premiu.

In total, vor exista 30 de cuvinte cheie/raspunsuri corecte. Orice participant se va putea inscrie in campanie in orice moment pe perioada 10.10.2016 - 20.11.2016. Raspunsurile vor putea fi introduse in orice moment pana la 20.11.2016, ora 23:59:59 (inclusiv).

Pentru a intra in concurs pentru marele premiu e necesar un cont valid, respectarea conditiilor regulamentului si completarea corecta a tuturor raspunsurilor la intrebari (toate cele 30 de raspunsuri) pana la data limita de 20.11.2016, ora 23:59:59 (inclusiv).

In cadrul campaniei se vor acorda 6 premii saptamanale si marele premiu al campaniei – o masina Suzuki SX4, atribuite prin tragere la sorti.

Premiile saptamanale constau in produsele: Ipod Nano, Body Analyzer, Harman/Kardon Premium Over-Ear Headphones, JBL Horizon, Plantronics Voyager Edge, Bose Soundlink Color, in valoare totala de 3.594 (TVA inclus). Se vor acorda, in total, 6 premii saptamanale. 

Marele premiu al campaniei consta intr-o masina Suzuki SX4, cu urmatoarele specificatii tehnice:

  • Motors: K 10C BOOSTERJET
  • Capacitate: 998 cmc cm3;
  • Putere: 112 / 5.500 (CP/rpm)
  • Benzina;
  • Transmisie manuala;
  • Tractiune 4X4;
  • Echipare: Passion;
  • Dotari: Aer condiţionat cu reglare automată, Jante aliaj 215 / 55R 17; kit de reparaţie roată, Sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi; airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag-uri cortina, airbag genunchi (sofer), ABS+EBD, ESP, Sistem Auto Stop & Start motor, geamuri acţionate electric (faţă, spate) Scaune încălzite (faţă),
  • Culoare: Energetic Red Pearl;
  • Valoare masina: 16 626 Euro (TVA inclus) cu tot cu vopsea metalizata

Câstigatorii premiilor saptamanale si castigatorul marelui premiu vor fi desemnati prin tragere la sorţi, pe website-ul random.org. Extragerile saptamanale vor fi asistate si validate de un avocat, iar extragerea finala va fi asistata si validata de un Avocat.

Castigatorii premiilor saptamanale si castigatorul marelui premiu vor fi contactati telefonic in termen de 5 zile lucratoare de Ad Alchemy, pentru a fi anuntati ca au castigat si a li se explica cum pot intra in posesia premiului respectiv.