Acest concurs a expirat în data de 2017-12-16. Vezi concursurile active aici.
Sa platesti cu cardul e normal. La fel de normal e sa fii si rasplatit pentru asta.

Campania „Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la comerciantii parteneri, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la participare.mastercard.ro si puteti castiga premii” va incepe la data de 1 noiembrie 2017, ora 00:01 si va lua sfarsit la data de 15 decembrie 2017, ora 23:59, ora Romaniei, in toate locatiile Auchan de pe teritoriul Romaniei. 

Participantii se pot inscrie in campanie trimitand un mesaj cu valoarea unei tranzactii reale, efectuata cu orice card Mastercard sau Maestro la numarul 1850 (numar cu tarif normal in reteaua Telekom, Orange, Vodafone) sau online pe participare.mastercard.ro.

Premiile acordate in cadrul campaniei constau in:

  • Premii mici: 50 vouchere de cumparaturi la Auchan, in valoare de 100 de euro fiecare, TVA inclus, castigate prin tragere la sorti, la sfarsitul campaniei. Voucherele de cumparaturi se vor putea folosi doar in locatiile Auchan de pe teritoriul Romaniei conform conditiilor de utilizare mentionate pe acestea.
  • Premiul cel mare: masina Nissan Juke castigata la sfarsitul campaniei prin tragere la sorti. 

La data de 20.12.2017, la sediul Mediapost Hit Mail, inscrierile castigatoare vor fi extrase prin intermediul unei plagorme digitale securizate furnizate de Hit Mail, in prezenta unui notar public si a unui reprezentant al organizatorului campaniei.  Va exista o singura extragere in care se aleg atat cele 50 de premii mici ce constau in vouchere de cumparaturi la orice Auchan de pe teritoriul Romaniei, 50 de rezerve (o rezerva per premiu) aferente celor 50 premii ce constau in vouchere de cumparaturi la orice Auchan de pe teritoriul Romaniei in valoare de 100 euro fiecare cat si premiul cel mare ce consta intr-o masina Nissan Juke, Acenta 1.2T 115 CP si 10 rezerve aferente premiului cel mare ce consta intr-o masina Nissan Juke, Acenta 1.2T 115 CP.