Acest concurs a expirat în data de 2017-10-03. Vezi concursurile active aici.
Gem in 8 minute? Zaharul Gelifiant 1:1 Margaritar este cea mai scurta cale de la fruct la gem! Castiga un minunat Fiat 500 cu Zahar Gelifiant de la Margaritar!

Zaharul Gelifiant 1:1 Margaritar este un produs inedit, care te ajuta sa pastrezi aroma si savoarea fructelor. Zaharul Gelifiant reduce timpul de preparare. In maximum 10 minute poti obtine un gem savuros.

Gem in 8 minute? Zaharul Gelifiant 1:1 Margaritar este cea mai scurta cale de la fruct la gem! Cu acest zahar special gemul sau dulceata ta vor fi gata in maximum 10 minute de fierbere. Astfel, Margaritar te ajuta sa pastrezi in gem vitaminele si savoarea fructelor tale preferate.

Castiga un minunat Fiat 500, dotat cu aer conditionat, sistem multimedia cu ecran tactil si Bluetooth, design cu insertii cromate, comenzi pe volan, jante din aliaj, oglinzi electrice cu degivrare si cativa kilometri la bord parcursi in campania de promovare.

E usor si rapid sa te inscrii si sa castigi. La fel de usor si rapid ca pregatirea unui gem cu Zahar Gelifiant Margaritar.

Multe, multe cadouri instant!

Ca sa te bucuri de gemul tau, Caravana Margaritar Zahar Gelifiant te asteapta cu multe cadouri instant.

Marele premiu, un Fiat 500 imbracat cu fantezie intr-un decor de fructe va fi semnalul ca te afli unde trebuie.

Ca sa ai cat mai multe sanse, te poti inscrie atat online, cat si offline, in perioada 29 aprilie – 2 octombrie 2017, astfel:

  • direct pe site-ul campaniei, www.zahargelifiant.ro. Da-ne un like si inscrie-te! Ai grija sa completezi toate câmpurile;
  • completeaza talonul de concurs pe care il vei primi de la promoterii caravanei Zahar Gelifiant Margaritar. Urmareste traseul caravanei pe pagina de Facebook Zahar Margaritar. Ne poti trimite talonul si prin posta, la adresa inscrisa pe acesta;

Cand te intalnesti cu promoterii caravanei Zahar Gelifiant Margaritar, langa minunatul Fiat 500 si ai cumparat Zahar Gelifiant Margaritar arata-le bonul fiscal si completeaza un talon de concurs.

Primesti pe loc un cadou ca sa te bucuri de gemul tau, pregatit simplu si usor cu Zahar Gelifiant.

Fiat 500 este o masina seducatoare de oras, cu stil și caracter. Este o masina legendara, cu fata noua si surprinzatoare, care are capacitatea de se reinnoi. Noile tehnologii sunt acum la bordul masinii pe care Zahar Gelifiant ti-o ofera ca premiu. Fiat 500 nu este doar o personalitate, ci si un autoturism cu functii moderne, ecran digital, port USB si conectare Bluetooth. Tesaturile folosite la interior aduga confort si stil.

Promotia se va desfasura in perioada 29 aprilie 2017 ora 00:00 - 2 octombrie 2017 ora 23:00, inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt produsele marca Margaritar comercializate de Agrana Romania sub denumirea: Zahar Gelifiant Margaritar 1kg.

Premiile ce se acorda in cadrul promotiei prin tragere la sorti sunt:

  • 1 x Fiat 500 E6 Lounge 1.2 8v 69 CP culoare alb, capacitate cilindrica 1242, serie motor 1907352, serie sasiu ZFA3120000J692502, putere 51 kw, nr. locuri 4, colantat
  • 20 x Cadouri: Dispozitive de scos samburi cirese
  • 17 x Cadouri: Dispozitive de scos samburi prune

Marele premiu al campaniei se va acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va fi electronica si va avea loc in data de 17 octombrie 2017, dintre participantii care s-au inscris in perioada 29 aprilie - 2 octombrie 2017 online sau offline.