Acest concurs a expirat în data de 2017-08-15. Vezi concursurile active aici.
A sosit timpul sa intri in joc, sa prinzi gustul sportului si sa castigi premii minunate. Si mai avem o veste buna!

Bine ai venit in Campania Campofrio. A sosit timpul sa intri in joc, sa prinzi gustul sportului si sa castigi premii minunate. Si mai avem o veste buna! Nu trebuie sa cumperi nimic, trebuie doar sa faci sport.

Sa incepem cu un cont si primul tau FRIO COD va fi generat.

Bine ai venit in campania in care nu trebuie sa cumperi nimic. Faci sport si castigi. Oricum, castigi!

Chiar daca nu vei lua tu toate premiile, daca prinzi gustul sportului, iti vei recapata sensul spre echilibru, te vei recastiga pe tine, vei descoperi noi perspective planurilor tale. Noi iti dorim, totusi, sa si castigi cat mai multe premii minunate, iar pentru asta sa incepem cu un cont si primul tau FRIO COD va fi generat. 

Urmareste FRIO BLOG si sustine Stafeta VIP Campofrio in drumul ei spre Titans Triathlon. Urmareste fiecare articol aparut, da-le din “energia” ta, apasa pe butonul Sustin Stafeta VIP. Fii pe faza! La fiecare 3 sustineri , ti se va genera un nou FRIO COD.

Accepta provocarile lansate de concurentii VIP Campofrio pe paginile lor de FB, de blogarii tai preferati si intra in cursa pentru alte FRIO CODURI. Pe FRIO BLOG vei afla unde si cum se intampla!

Toate FRIO COD-urile inscrise in cursa le poti vedea in pagina ta de profil. Tot acolo vei putea inscrie altele.

Vino la corturile HOTSPORT by Campofrio, sa pedalezi si sa obtii noi FRIO COD-uri. Inscrie-le in campanie pe pagina ta de profil si mareste-ti sansele de castig. Orice cod inscris, da, de asemenea energie Stafetei VIP. Mai mult, la corturile HOTSPORT Studios, te asteapta surpriza cea mare. Vei fi chiar tu vedeta de cinema. Share-uieste filmul, uimeste-ti prietenii, invita-i si pe ei! Si “faci rost” de inca un FRIO COD 

In weekend-ul 11-13 august, vino in IOR sa vezi “la lucru” crema triatlonului din Romania. Daca te simti antrenat, intra si tu in lupta la sprint individual. Sau incepe cu o stafeta impreuna cu colegii si prietenii tai. Si participarea ta iti aduce un FRIO COD.

In orice caz, nu rata weekend- ul, suntem cu totii acolo, Stafeta Vip, HotSport&Studios, ultimele sanse pentru mai multe FRIO COD-uri. Dupa care, te rugam sa ne scrii din Insulele Canare. Iti tinem pumnii sa fii chiar tu castigatorul.

Cum poti aduna FRIO Coduri:

  • Ai un cod generat la activarea contului
  • Fii pe faza! Urmareste FRIO BLOG-ul si sustine STAFETA VIP, apasand pe butonul dedicat, in pagina de detaliu a articolului. Vei primi un newsletter care iti va spune cand a aparut un articol nou si cat timp ai la dispozitie sa apesi butonul de sustinere. Fii pe faza! La fiecare 3 sustineri, ti se va genera un nou FRIO COD.
  • Vino si pedaleaza la HOTSPORT-uri. Energia ta va fi rasplatita cu un FRIO COD. Programul HOTSPORT-urilor aici.
  • Fa-ti “filmul cu tine” la HOTSPORT Studios si pleci cu un film gata de share-uit si un FRIO COD gata de introdus pe pagina ta de profil. Programul HOTSPORT Studios aici.
  • Esti participant la Titans Triathlon? Da-ne un email cu scrisoarea de confirmare si iti trimitem un reply cu un FRIO COD
  • Accepta provocarile lansate de concurentii VIP Campofrio pe paginile lor de FB, de blogarii tai preferati si intra in cursa pentru alte FRIO CODURI. Pe FRIO BLOG vei afla unde si cum se intampla!

Campania "Intra in joc. Prinde gustul sportului." se va desfasura in perioada 23 iulie - 14 august 2017.

Marele premiu care va fi castigat prin tragere la sorti este o excursie in Insulele Canare care va fi oferita sub forma unui voucher in valoare de 8.200 lei, TVA inclus.

Premiile secundare vor fi acordate saptamanal si constau in 10 jocuri Titans Triathlon, in valoare unitara de 220 lei, TVA inclus, 10 abonamente 4 zile festival Untold cu desfasurare in perioada 3-6 august 2017, in valoare unitara de 654 lei, TVA inclus, 10 bilete de inscriere la Color Run Mamaia, cu desfasurare in data de 29 iulie 2017, in valoare unitara de 99.99 lei, TVA inclus, 10 abonamente a cate 8 sedinte la inot la Bucharest Sport Club, in valoare unitara de 350 lei, TVA inclus, 3 sedinte de antrenament individual cu Carmen Fit, in valoare unitara de 812.17 lei, TVA inclus.