Acest concurs a expirat în data de 2017-08-16. Vezi concursurile active aici.
De cand iti doreai sa ajungi in Delta? Acum este posibil, cu noul nostru concurs.

Concursul Alfredo Seafood “Gata de Premii” se va desfasura in perioada 15.06.2017 - 15.08.2017.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa achizitioneze un produs din gama Alfredo Seafood – Gata de Gatit care este marcat cu eticheta concursului. Eticheta include un cod pe care participantul trebuie sa-l inscrie o singura data in pagina oficiala a concursului, www.alfredoseafood.ro/concurs/.

Premiul intai va consta intr-un sejur de 4 zile/3 nopti pentru doua persoane la pensiunea Dunarea Veche, in perioada 10.09 – 13.09.2017. Cazarea se va face in camera de tip twin. Castigatorul va fi preluat din Tulcea de catre personalul pensiunii Dunarea Veche. Transportul pana in Tulcea nu este asigurat si nu este inclus in premiul concursului.  Alte cheltuieli din perioada sejurului nu sunt asigurate de organizator, si sunt in responsabilitatea castigatorului. Detaliile de cazare si programul sejurului sunt prezentate la urmatoarea adresa online. Personalul pensiunii Dunarea Veche isi rezerva dreptul de a modifica programul celor 4 zile:

Urmatoarele 12 persoane extrase, vor castiga un gratar electric de persoana, iar urmatoarele 24 de persoane vor castiga cate un set de tacamuri de peste de persoana.

Nu se acorda contravaloarea in bani pentru sejur sau premii si nu se modifica sub forma de alte premii.

Lista celor inscrisi este introdusa in ordine cronologica in sistemul informatic random.org, unde se va face automat extragerea castigatorilor. Se vor extrage si rezerve pentru cazul in care vor exista castigatori care nu pot intra in posesia premiului. In decursul a 5 zile lucratoare dupa desemnarea unui participant ca si castigator, un reprezentant al organizatorului il va contacta prin intermediul datelor lasate in formular.