Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Introdu codul de pe pachetul promotional Oreo pe www.oreodunk.com si inmoaie si tu un biscuit Oreo in lapte.

Promoția “Înmoaie-l în lapte și câștiga!” va avea loc începând din 15 februarie 2017 ora 0:00 până în 31 iulie 2017, orele 23:59. 

Participanții trebuie să navigheze pe www.oreodunk.com - acolo li se va cere să introducă codul de promoție, care se găseşte pe pachetele participante Oreo – marcate ca atare, și adresa lor de e-mail. Un cod poate fi inscris o singura data cu aceeasi adresa de email. 

După ce participanții au introdus codul și adresa lor de e-mail, va apărea pe pagină o animație cu un biscuite Oreo care este înmuiat într-un pahar de lapte, fără ca participanții să aibă o posibilitate de a influența/modifica animația. După câteva secunde participanții sunt informați dacă au câștigat sau nu un premiu. Aceasta reprezinta o tragere la sorti automata sau o loterie cu premii instant. 

Pentru această promoție pot fi utilizate numai coduri originale de promoție Oreo. Orice încercare de falsificare, modificare sau auto-generare de coduri reprezinta o fraudare a regulamentului si o posibila incalcare a legii. Ambalajul promotional in original trebuie pastrat integral pentru validarea castigatorilor. 

Promoția este exclusiv valabilă pentru pachetele Oreo participante. Produsele participante la promotie sunt disponibile in limita stocului existent. 

Premiile campaniei sunt:

  • Premiul principal: O călătorie VIP - “Întâlniți-o şi salutați-o (Meet & Greet) pe Christina Aguilera cu Oreo” în Los Angeles pentru câștigătorul principal al premiului și însoțitorul său cu o valoare individuală estimata la 10.000 euro reprezentând: 
    • 5 zile/4 nopți de cazare la hotel (cameră dublă) într-un hotel din Los Angeles
    • 2 bilete de avion dus-întors de la un aeroport internațional din țara de reședință a câștigătorului către Los Angeles
    • transfer de la aeroport la hotelul din L.A. și de la hotel la aeroport
    • întâlnește-o și salut-o pe Christina Aquilera în timpul evenimentului OREO Celebrity
    • geantă cadou și bani de buzunar doar pentru câștigător
  • Premii de aur: 240 de pahare de înmuiat Oreo cu valoarea de 3 euro/fiecare.
  • Premii de argint: 1680 de linguri de înmuiat Oreo cu o valoare individuală mai mică de 2 euro.

Câștigătorii vor fi anunțați prin publicarea pe site-ul promoției www.oreodunk.com în termen de 20 zile de la încetarea promoției.