Acest concurs a expirat în data de 2017-07-01. Vezi concursurile active aici.
Aventura incepe in Orasul Luminilor! Configureaza abonamentul Young si intri automat in tombola.

Orange te trimite la premiera filmului Valerian din Paris. Configurează cel mai tare abonament Young până la 30 iunie 2017 şi intri automat în tombola pentru o excursie de două persoane la premiera filmului din Paris. Sau poţi câştiga două bilete la premiera filmului din Bucureşti.

Primeşti nelimitat minute şi SMS în reţea, nelimitat SMS-uri în orice reţea naţională şi în roaming în SEE şi minute naţionale şi în roaming în SEE în funcţie de valoarea abonamentului configurat, iar pentru a modifica valoarea minutelor internaţionale sau a traficului de internet pe care să îl conţină abonamentul tău, deplasează acul indicator din cadranele de mai jos. Abonamentul configurat trebuie să fie de minim 10,35 euro (TVA inclus).

Poţi opta pentru o colecţie de sute de filme şi episoade ale unor seriale de top, din toate genurile, cu opţiunea Movie Go Unlimited, precum şi spaţiu de stocare în Orange Cloud. In plus, poţi alege internet nelimitat în timpul nopţii. Preţul fiecărei opţiuni se va afişa atunci cand o selectezi, iar costul total va fi actualizat automat.

Ofertă valabilă la configurarea unui abonament în Configuratorul online Orange Young, prin activare sau prelungire de contract, până la 30 iunie 2017. Extragerea premiilor are loc pe 14 iulie 2017.