Acest concurs a expirat în data de 2017-06-01. Vezi concursurile active aici.
Schauma Family Promo 2017

Campania promotionala ”Schauma Family Promo 2017” va avea loc in perioada 01.05.2017 (ora 00:00:00, ora Romaniei) - 31.05.2017 (ora 23:59:59, ora Romaniei), urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele / spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele marca Schauma, in orice ambalaj disponibil la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei, minim un produs participant si sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala primita, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia / acesteia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS la numarul 3723, a urmatoarelor informatii: numele si prenumele participantului, numele magazinului, numarul bonului fiscal / facturii fiscale primit/primita in urma achizitionarii (ex. „POPESCU IOANA, CORA PANTELIMON, BF 222”), in cadrul perioadei promotionale. Sunt acceptate ca valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula.

SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange, Telekom Mobile, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila. Nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat cele de mai sus.

Participantii au la dispozitie si o a doua modalitate de inscriere la promotie, completand aceleasi informatii, respectiv numele si prenumele participantului, numele magazinului, numarul bonului fiscal / facturii fiscale primit/primita in urma achizitionarii a minim unui produs participant si numarul de telefon (ex. „POPESCU IOANA, CORA Pantelimon, BF 222, 0724 556 887”), pe website-ul dedicat campaniei: www.familiaschauma.ro.

Bonul fiscal trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala care atesta cumpararea a minim unui produs participant in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS, ori ca cel completat pe website-ul dedicat campaniei: www.familiaschauma.ro.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 30 x Storcator de citrice 700 ml, 25 W, culori alb/galben/ verde (in limita stocului disponibil).
  • 3 x Set de biciclete pentru toata familia - Fiecare set de biciclete va fi format din urmatoarele:
    • 1x Bicicleta Barbat (Bicicleta trekking Rich Sport,  de oras, pentru barbat, dimensiune cadru: 26 inch, material cadru: otel, 18 viteze, furca fixa, culoare: albastru, greutate: 16 kg, accesorii: portbagaj, cric);
    • 1x Bicicleta Dama (Bicicleta de oras pentru dama, marca Dhs, material cadru: otel, dimensiune roata: 26 inch, o viteza, furca fixa, culoare: roz, greutate: 14 kg);
    • 2x Bicicleta Copii (Bicicleta pentru copii, marca Dhs, dimensiune cadru: 20 inch, material cadru: otel, dimensiune roata: 20 inch, furca fixa, culoare: alb).
  • 1 x Excursie Turul Romaniei pentru intreaga familie - pentru 2 persoane adulte si 2 copii, maximum 5 nopti cazare in limita bugetului, cat si in limita disponibilitatilor comunicate de agentia de turism de la care se va achizitiona sejurul. Transportul va fi suportat de catre Organizator in limita a 1000 RON, cu TVA, iar traseul va fi stabilit cu agentia de turism. Premiul nu include niciun tip de servicii de catering. Valoarea totala a excursiei este de 4500 RON, cu TVA. Perioada maxima in care castigatorii pot beneficia de premiu este de 3 luni de la data inmanarii.

Acordarea tuturor premiilor se va face prin tragere la sorti si va avea loc la sediul Touch Communications S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul în Bucuresti, Sector 1, Str. Sold. Buciumat Gheorghe, nr. 27, la 14 zile dupa incheierea campaniei. La tragerea la sorti vor participa expeditorii tuturor mesajelor valide receptionate in perioada campaniei, respectiv 01.05.2017 (ora 00:00:00, ora Romaniei) - 31.05.2017 (ora 23:59:59, ora Romaniei).

Tragerea la sorti se va face in mod aleatoriu, prin mijloace electronice si va avea loc in prezenta unui reprezentant al Touch Communications SRL si a unui notar. Extragerea premiilor se va realiza in ordinea descrisa in Sectiunea 6.1. si anume: cel 30 Storcatoare de citrice, cele 3 Seturi de biciclete pentru toata familia, Excursia „Turul Romaniei” pentru intreaga familie. In total vor fi extrasi 34 de castigatori. Pana la momentul validarii finale, in conditiile descrise mai jos in prezentul Regulament, fiecare castigator va fi considerat drept „potential castigator”. Ulterior extragerii potentialilor castigatori se vor extrage cate 2 rezerve pentru fiecare premiu oferit, pentru cazul in care castigatorii nu pot fi contactati/validati din motive independente de Organizator. Se va apela la rezerve doar daca va fi cazul; rezervele vor trebui sa indeplineasca aceleasi conditii de validitate ca si persoanele desemnate drept potentiali castigatori.